Slovenska igralka Zala Djurić je v torek v newyorškem gledališču HB Playwrights Theatre uprizorila svojo komedijo Doorman, v kateri je nastopila tudi sama ob prav tako mladi slovenski igralki Gaji Višnar. Predstavo, ki je požela veliko navdušenja, si je ogledala tudi mama Djurićeve, igralka Tanja Ribič.

Zala Djurić je pri HB Playwrights končala šolanje. Svojo prvo monokomedijo z naslovom The Housmaid je predstavila že pred tednom dni s tremi nastopi v Manhattan Repertory Theatre. Obe predstavi je napisala in izvedla sama. Kot “gospodinjska pomočnica” je nastopila sama, v predstavi Doorman, ki jo je režiral Oskar Kvaternik, pa sta poleg Višnarjeve sodelovala še Američana Grant Schumacher in Delil Baran.

Komedija Doorman govori o dveh ženskah, ki živita v isti stavbi in o vratarju, ki nikoli ne spregovori,” je dejala Djurićeva po predstavi komedije, ki na šaljiv način opisuje posebnost newyorškega življenja v stolpnicah.

https://www.instagram.com/p/BhasBiJBDFk/?taken-by=zaladjuric

Zala je na svojem družbenem omrežju delila utrinke s svoje predstavila ter zapisala: “Uspelo nam je. Tako sem ponosna, hvaležna, utrujena, vesela, srečna,… Nekako smo vedeli, da bo dobro, ampak ko dihaš z občinstvom, aplavzi in smeh…