Kot poroča Hollywood Life, namerava sveže zaročena Katy Perry v prihodnje manj delati in več časa posvetiti zaročencu ter družinskemu življenju.

Foto: @katyperry, instagram

Priljubljena 34-letna pevka in 8 let starejši igralec Orlando Bloom sta na instagramu oznanila, da sta zaročena. In ne samo to … “Katy si z Orlandom želi ustvariti družino, zato bo za nekaj časa kariero postavila na stranski tir. Le-to se bo zgodilo še letos,” je za revijo People povedal vir iz pevkine bližine.

View this post on Instagram

full bloom

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Drugi vir je za omenjeno revijo še dodal, da si oba zelo želita otroka. Tudi o zaroki naj bi se pogovarjala že nekaj časa, čeprav sta se od leta 2016, ko sta se začela pojavljati skupaj, večkrat tudi razšla. “Odkar sta spet skupaj, se Katy ob Orlandu počuti zelo varno in oba čutita, da je tokrat to to. To zvezo sta postavila na vrh svojih prioritet in večkrat sta morala potovati na različne konce sveta, da sta lahko to razmerje naredila tako močno, kot je,” je še povedal skriti vir.

Katy in Orlando naj bi se poročila kmalu, za oba pa to ne bo prvi zakon. Orlando je bil od leta 2010 tri leta poročen z Mirando Kerr, s katero ima tudi 8-letnega sina, Katy pa je bila od leta 2009 do 2012 poročena s komikom Russellom Brandom.

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

Ali Kylie Jenner pričakuje drugega otroka? Preverite TUKAJ!