Že nekaj dni je znano, da bi naj bila znana manekenka, Gigi Hadid, v veselem pričakovanju s svojim fantom Zaynom Malikom, ki ga poznamo iz fantovske glasbene skupine One Direction. Sedaj je srečen par to tudi potrdil!

Že nekaj dni so nas obdajale novice, da so številne zvezdnice noseče, tukaj je Sophie Turner, Lea Michele in Katherine Schwarzenegger, nato pa je z novico postregla še Gigi Hadid. Nekateri družinski člani so ameriškim tabloidom razkrili, da bi naj bila Gigi v 20. tednu nosečnosti ter da naj bi par pričakoval deklico.

Tudi Gigijina mama, Yolanda Hadid je za eno od nizozemskih oddaj potrdila, da bo dobila vnuka ter da je neizmerno vesela, a da jo je nekoliko šokiralo, da je družinska skrivnost tako hitro postala znana javnosti.

https://www.instagram.com/p/B_bK5-cH6I5/

Gigi in Zayn sta v razmerju vse od leta 2015, a ju zaznamujejo številni vzponi in padci, tako se je Gigi še preteklo jesen po newyorških ulicah sprehala z drugim moškim, a očitno sta se zaljubljenca ponovno našla in se odločila, da ponovno poskusita. Gigi je nato v intervjuju z Jimmy Fallonom potrdila, da je resnično v veselem pričakovanju, a zaenkrat še ni znano kdaj se jima bo novi družinski član tudi pridružil.

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Ste vedeli za vse pozitivne učinke poprove mete?