Zimski krajši dnevi nas velikokrat zvečer posedejo pred televizijo, a zato je dobro vedeti, da nas na ekranu čaka nekaj zabavnega, zanimivega in nekaj, kar nas bo resnično ‘potegnilo’ noter! Tukaj vam ponujamo 3 Netflix serije, ki vas bodo nedvomno navdušile!

ZA ŽENSKE

‘Emily in Paris’ – 2 sezoni

Emily, ambiciozna vodja marketinga, v njenih dvajsetih, prihaja iz Chicaga. Nepričakovano dobi svojo sanjsko službo v Parizu, ko njeno podjetje kupi francosko podjetje za trženje luksuznih izdelkov – in prav ona je zadolžena za prenovo njihove strategije družbenih medijev. Emilyjino novo življenje v Parizu je polno omamnih dogodivščin in presenetljivih izzivov, ko žonglira med pridobivanjem svojih sodelavcev, sklepanjem prijateljstev in krmarjenjem po novih romancah. Tukaj je sedaj druga sezona, ki ne razočara! 

ZA PARE 

‘The Good Place’ – 4 sezone 

Zaradi napake, vase zavzeta Eleanor Shellstrop po svoji smrti prispe na Dobri kraj. Odločena, da ostane, poskuša postati boljša oseba. Smešna in zabavna serija, ki bo navdušila vsakogar! 

ZA DRUŽINE

‘A Series of Unfortunate Events’ – 3 sezone

Izvirna serija Netflixa, ki temelji na priljubljenih romanih Lemony Snicket, vključuje Neila Patricka Harrisa v glavni vlogi negativca. To je nenavadna družinska pustolovščina, v kateri trije sirote nenehno iščejo načine, kako prelisičiti svoje zlobne nasprotnike.

Močna igra in impresivna produkcijska vrednost oživljata temno komedijo na način, ki bo očarala tako otroke kot odrasle. To je oddaja, ki je bila nominirana za emmyja, v kateri lahko uživa celotna družina.