Pomlad je vedno čas, ko ljudje, kot po novem letu, pričnejo z nečim novim. Prične se s pospravljanjem stanovanja, hiše, okolice, zimsko garderobo zamenja pomladna. Veliko pa se jih odloči tudi za osvežitev svoje frizure. Predstavljamo vam šest idej, kako letos pobarvati, počesati ali postriči vaše lase.

VISOK ČOP

Skupaj s pomladjo, ko lahko odvržemo volnene kape, se je vrnil tudi čop. Visok čop oz. poni, že nekaj časa kraljuje na samem vrhu priljubljenih frizur, saj je nezahteven in resnično lahek za narediti. Zanj potrebujete močno elastiko za lase in lasnice, ki bodo ob glavi zadržale tiste mlade lase, ki tako radi pokukajo na plano spomladi. Je frizura, ki paše tako na šport outfit, kot tudi na večerna oblačila.

https://www.instagram.com/p/BcRc7VUl_KU/?taken-by=gwenstefani

PLATINASTO BLOND 

Veliko žensk se za zimo odloči za temnejši odtenek las, a pomlad je tista, ki ponovno vrače drzne barve, ki se bleščijo na spomladanskem soncu. Kljub temu, da je vzdrževanje platinaste barve resnično naporno in terja veliko obiskov frizerja, je vredno, ker saj veste kaj pravijo, blondinke se bolj zabavajo!

https://www.instagram.com/p/BcvGaBGnzT8/?taken-by=jenniferlawrencepx

LASNI DODATKI

Lasnice, obroči, baretke, trakovi – invazija devetdesetih let se še ni poslovila. To pomlad lahko eksperimentirate z velikimi elastikami za lase, lasnimi venci ali pa kar pentljami, ki jih pritrdite na visok čop, figo ali pa kar tako.

https://www.instagram.com/p/BgspnScgVZ3/?taken-by=selenagomez

FRU FRU

Letošnjo pomlad ne govorimo o ravnem fru fruju, ki vam zakriva celotno čelo. Gre za fru fru, ki je lahko porezan postrani, na kratko, lahko je tudi drugače pobarvan ali pa razmršen.

https://www.instagram.com/p/BeVyxdDnUti/?taken-by=bellahadid

OSTRI REZI

Frizerju povejte, da želite frizuro, ki je tako ravno porezana, da izgleda ostro. Navdih lahko poiščete pri klanu Kardashian, ki je, zahvaljujoč zvezdniški stilistki Jen Atkin, frizuro skorajda vzel za svojo. Pri takšni frizuri je pametno tudi, da če vaši lasje niso naravno ravni, investirati v dober likalnik za lase.

https://www.instagram.com/p/BgYwNyrlX9L/?taken-by=kimkardashian

KODRI

Četudi vaši lasje niso naravno nakodrani, obstaja vrsta pripomočkov, ki vas lahko čez noč transformirajo v božansko kodrolasko. Kodri, pa naj bodo veliki, mali, razčesani ali videt kot trajna, to pomlad bodo zavidanja vredni prav vsi.

https://www.instagram.com/p/Bgpe1wNAVr4/?taken-by=gigihadid