Se bliža tisti dan, ko sta postala par ali si s poroko obljubila večno zvestobo?

V kolikor se približuje vajina obletnica in mu želiš ta dan še posebej polepšati, si oglej nekaj predlogov za darilo, ob koncu prispevka pa te čaka še super popust, ki ga lahko izkoristiš v spletni trgovini good4u.si.

ZAPESTNICA

Tudi moški radi nosijo nakit, a za razliko od nas žensk, so ponavadi zvesti samo enemu kosu. Najpogosteje je to zapestnica, s katero okitijo svoje zapestje, le-ta pa naj bo čim bolj nevtralnih barv, da se poda k vsakemu outfitu.

ELEGANTNA

good4u.si, 24,90 €

V kolikor ima vaš dragi bolj resen stil oblačenja, je dobra izbira zanj elegantna zapestnica, narejena iz usnja in jekla. Le-ta se odpira in zapira z magnetno sponko, zato deluje še bolj modno in sodobno.

PREPROSTA

good4u.si, 13,90 €

Če je vaš partner rad sproščeno urejen, ga presenetite s trendi zapestnico, ki jo poudari trenutno zelo priljubljeno sidro.  Pozitivna lastnost te udobne zapestnice z mehkim trakom je tudi ta, da se vsak konec vrvice prilagodi njegovi želji.

IGRIVA

good4u.si, 14,50 €

Ali je tvoja boljša polovica drznejša pri izbiri oblačil in modnih dodatkov? V kolikor prisega na ‘surferski’ stil, izberite usnjeno zapestnico, ki jo krasi pero iz jekla. Le-ta bo odlično poudarila vsako sproščeno modno opravo tvojega dragega.

DENARNICA

To je nekaj, kar potrebuje vsak moški in še posebej pomembno jim je, da je le-ta tanka, da jo lahko brezskrbno nosijo v svojem žepu. Saj veste, moški večinoma ne nosijo torbic, kljub temu pa s seboj prenašajo ključe, mobitel in denarnico.

ULTRA TANKA

good4u.si, 17,90 €

DEVET PREDALČKOV

good4u.si, 13,90 €

NE PREZRITE

S kodo VIBE15 lahko VSE izdelke v spletni trgovini good4u.si kupite kar 15 % ceneje!

S POPUSTOM SE LAHKO RAZVAJATE TUDI VI …

V spletni trgovini good4u.si boste našli tudi veliko ženskih modnih dodatkov, kot so denimo uhani iz jekla.

good4u.si, 16,90 €

Zraven uhanov boste prejeli tudi darilno škatlico, med drugim pa vas čaka tudi velika izbira še vedno zelo prijljubljenh ‘choker’ verižic, kot je denimo ta, ki jo popestri še prelep zaključek s kristalčkom.

good4u.si, 5,28 €
Naročnik PR objave je Good4you.si