BEKO kot premium sponzor FC Barcelona najbolje ve, kaj jedo njihovi junaki, da ostanejo v formi, zato so letos združili moči in pripravili kampanjo JEJ KOT TVOJ JUNAK (‘Eat like a pro’), s katero želijo pomagati družinam do bolj zdrave prehrane in načina življenja s pomočjo njihovih produktov.

BEKO je v ljubljanskem Botaničnem vrtu predstavil globalno iniciativo JEJ KOT TVOJ JUNAK, ki osvešča o prekomerni debelosti otrok po svetu.

Svoje poslanstvo so predstavili na ekskluzivnem dogodku za medije in blogerje, ki se je odvijal v zelenem okolju ljubljanskega Botaničnega vrta. O kampanji je v sproščenem pogovoru z Georgem Meadom, PR direktorjem BEKO International in Ireno Plavec, vodjo blagovne znamke BEKO v Sloveniji, spregovorila Tereza Poljanič, simpatična kuharica in strokovnjakinja za zdravo prehrano. Iniciativo podpira tudi skupnost slovenskih Mami blogerk in še nekateri znani influencerji, ki so na dogodku predstavili izkušnjo zdrave prehrane svojih otrok in tudi pripravili eno izmed zdravih jedi.

Irena Plavec – vodja blagovne znamke BEKO v Sloveniji in George Mead, Beko International PR direktor, sta s Terezo Poljanič spregovorila o Bekovih vrednotah in viziji družbene odgovornosti ter lokalnih dejavnosti iniciative.

Kaj je BEKO v okviru kampanje Jej kot tvoj junak pripravil v Sloveniji, je razkrila Irena Plavec, vodja blagovne znamke BEKO v Sloveniji: »S tem, ko otrokom pokažemo, kaj jedo njihovi junaki, lahko naredimo zdravo prehrano vznemirljivo in jih navdušimo nad zdravim načinom prehranjevanja. Zato z veseljem predstavljamo BEKO Food Truck, poseben tovornjaček, ki bo obiskal večje kraje po Sloveniji. V njem se bo pripravljala zdrava prehrana po receptih nutricionistov FC Barcelona, s katero bomo družine z otroki navdušili nad zdravo prehrano, ki jo jedo njihovi nogometni junaki. V duhu zdravega načina življenja in nogometa bo na dogodkih na posebnem poligonu potekalo tudi tekmovanje v brcanju žoge na gol, kjer se bodo lahko v tehniki pomerili starši s svojimi otroki.«

Uspešno sodelovanje – nasmejana Beko ekipa iz Slovenije in Turčije.

Več o dogodkih in recepte nutricionistov FC Barcelona lahko najdete na povezavi JEJ KOT TVOJ JUNAK.

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI

PREVERITE, zakaj bi morali čim pogosteje uživati peteršilj.