Pri založbi Učila International je izšla nova praktična, motivacijska in poslovna uspešnica Umetnost dobrega življenja, ki postreže z 52 presenetljivimi potmi do sreče.

Nova nepogrešljiva knjiga avtorja uspešnice Umetnost jasnih misli

Že od antike, se pravi najmanj 2500 let – najbrž pa še veliko dlje – so si ljudje vedno znova zastavljali vprašanja o dobrem življenju:
Kako naj živim? Kaj pomeni dobro življenje? Kakšno vlogo igra usoda? Kakšno vlogo igra denar? Je dobro življenje stvar načina mišljenja, osebne drže ali gre za konkretno doseganje življenjskih ciljev? Je bolje stremeti k sreči ali se izogibati nesreči?

Vsaka generacija si ta vprašanja zastavi na novo. Odgovori pa so načeloma vselej nezadovoljivi. Zakaj? Ker vedno iščemo en princip, eno načelo, eno pravilo. Ta sveti gral dobrega življenja pa ne obstaja.

V zadnjih desetletjih se je na številnih področjih zgodila revolucija mišljenja. V znanosti, politiki, ekonomiji, medicini in na mnogih drugih področjih so spoznali, da je svet veliko preveč zapleten, da bi ga lahko dojeli z eno veliko idejo ali peščico principov. Zato da bi razumeli svet, potrebujemo kup orodja oziroma različnih miselnih metod. In to je namen pričujoče knjige. V njej boste našli 52 miselnih metod, ki sicer niso zagotovilo za dobro življenje, az njimi ga boste zagotovo laže dosegli.

O avtorju

Rolf Dobelli se je rodil leta 1966 in je ustanovitelj in skrbnik portala world.minds, skupnosti vodilnih svetovnih mislecev na področjih znanosti, ekonomije in kulture. Piše leposlovje in strokovne knjige. Njegove knjige so prevedene v več kot 40 jezikov in ima več kot 2,5 milijona prodanih knjig po vsem svetu! Z družino živi v Bernu.

Knjigo Umetnost dobrega življenja lahko naročite TUKAJ!

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

TUKAJ preverite, kako izvajati vaje za krepitev vida.