Christina Aguilera se je po šestih letih ponovno vrnila na glasbeno sceno. Za pesem ‘Accelerate’ je posnela tudi zanimiv videospot, v katerem se pojavi zgoraj brez, prekrita z lepljivo snovjo. Družbo ji v pesmi delata Ty Dolla $ign in 2 Chainz, medtem ko se je pod singel kot producent podpisal kar Kanye West.

Christina se je v zadnjem času veliko pojavljala v medijih. Sodelovala je kot sodnica v resničnostnem šovu RuPaul’s Drag Race, krasila naslovnico revije Paper, s katero je pokazala, kako je videti brez ličil in popolnoma navdušila. Sedaj je jasno – na prefinjen način je že promovirala svoj glasbeni povratek.

https://www.instagram.com/p/BiWCMFyABBu/?taken-by=xtina

V četrtek je tako izdala videospot za svojo pesem ‘Accelerate’ ter hkrati napovedala izdajo novega albuma ‘Liberation’, ki bo luč sveta ugledal že to poletje. Gre za prvi album, ki ga bo pevka izdala po šestih letih, odkar je na police prišel njen ‘Lotus’. V intervjuju za Billboard je razkrila, da je album žanrsko pod vplivom R’nB’-ja in hip hop-a, a da njen “soul” glas še ni pozabljen. “Na koncu dneva sem še vedno pevka soula,” je povedala Xtina in dodala: “Soul petje je še vedno to, kar želi moje srce, kjer je moje jedro, kar so moje korenine. In kot vidite, je to, kar me navdihuje.

TUKAJ si oglejte še njen najnovejši  videospot! ⤵️⤵️