V sklopu jesensko-zimske kampanje “STEP UP FOR YOURSELF”, ki vzpodbuja ženske, naj si svoje življenje oblikujejo po svoje, so pri modni blagovni znamki Comma, pripravili Step Up Talk. Na okrogli mizi, ki se je odvijala v šarmantnem ambientu Catering Laba v Ljubljani, so gostili tri močne, samozavestne, borbene ženske. Besede navdiha je iz Sanje Macur, Tine Dobovšek in Nataše Briški, izvabila odlična moderatorka Mateja Car.

Fotografije: Sami Rahim

Tina Dobovšek je kmalu po tem, ko je uspešno zaključila študij na fakulteti za organizacijske vede, ustanovila lastno podjetje InstaCoach, kjer že več kot štiri leta izvaja predavanja ena na ena, delavnice, seminarje in podobna izobraževanja, s katerimi so mnogi izboljšali svoj nastop na Instagramu, si povečali prepoznavnost na trgu in dvignili prodajo.

Tina Dobovšek je ustvarila kanal, ki deluje kot podpora več kot 15 tisoč slovenskim uporabnikom za boljše razumevanje platforme Instagram.

Tina je bivša vrhunska športnica, za sabo ima 13 plavalnih let in je večkratna državna prvakinja. Odkar je zaključila plavalno kariero, rekreativno trenira odbojko na mivki.

Sanjo Macur smo že kot zelo mlado, takrat še študentko novinarstva, lahko spremljali na POT TV v Viziti, kasneje smo jo pogosto videvali v vlogi voditeljice, urednice, danes pa je PR in komunikacijska strokovnjakinja ter ljubeča mama in partnerka in tista srčna popotnica, ki jo tako radi gledamo na družbenih omrežjih in beremo bloge na sanjamacur.com – Sanjam.

Sanja Macur je PR in komunikacijska strokovnjakinja ter ljubeča mama in partnerka in srčna popotnica.

Tretja gostja je bila Nataša Briški, soustanoviteljica in odgovorna urednica medijske mreže Metina lista, sovoditeljica podkastov Metin čaj, Evropska četrt in LD; GD. Poznana tudi kot bivša kolumnistka Studia City in nepozabna voditeljica Športne scene, dopisnica 24ur iz Washingtona in poročevalka za slovensko edicijo BBC World Report.

Nataša Briški je članica prve ženske evropsko-arabske odprave na Severni pol – The Women’s Euro-Arabian North Pole Expedition 2018.

Vsaka od govornic je z nami delila svojo zgodbo, izkušnje in vsaka od njih nam je lahko v navdih.

Svojo vlogo je moderatorka Mateja Car izpeljala več kot odlično.

Natašina zgodba, del ekpedicije na Severni pol, je bila mnogim nepoznana. Z intezivnim opisom priprav na ta izziv, je Nataša delila svojo izkušnjo, na kateri je pri – 38 stopinjah Celzija, z žensko ekipo na smučkah prehodila več kot 100 km.

Prav na dan dogodka je izšla tudi knjiga Polar Exposure. Knjiga iz vidika vseh članic ekipe pripoveduje zgodbo o tej zaenkrat zadnji ekspediciji na Severni pol.

Iz leve: Sanja Macur, Špela Stropnik – s.Oliver, Nataša Briški, Katja Janko Puh – s.Oliver, Tina Dobovšek, Mateja Car, Janja Hojs – Comma

Sanja se je po ločitvi odločila, da je čas, da prične postavljati sebe na prvo mesto. Z zgodbami iz svojih solo potovanj ali potovanj z otrokoma in partnerjem, navdihuje svoje sledilce in dokazuje, da se z močno željo in svojo voljo ter predvsem pozitivno energijo, vse stvari v življenju lahko pričnejo postavljati na svoje, pravo mesto in da se da srečno živeti.

Tina pa je s svojo močno energijo, svojim motom, da je trdo delo tisto, ki bo dalo rezultate, dokaz, da lahko v življenju res delaš tisto, kar narekuje srce. Opomnila nas je, kako pomembno se je postaviti zase in si znati postaviti svojo ceno. In se pričeti ceniti.

Commina ženska je močna, borbena, samozavestna, ženska, ki se ne predaja, ženska, ki sledi svoji poti do cilja. Comma je posebna tako, kot je posebna vsaka ženska. In v tem duhu je bil poseben tudi prvi Commin Step Up Talk s sloganom kampanje Step Up For Yourself.

Mateja P. Kristanič, direktorica Agencije VIBE in Katja Janko Puh, vodja marketinga za regijo za s.Oliver in Commo

Comma je organizacijo in izvedbo dogodka zaupala Agenciji VIBE.