Trendi v fitnesu pridejo in nato tudi minejo, vendar kombinacija določenih klasičnih vaj, lahko pri ženskah pokaže neverjetne rezultate!

VAJA: STRANSKA DESKA 

Držanje deske je ena najboljših vaj za našo stabilnost, saj deluje na globoke mišice notranjega jedra in trebušne mišice. Ta različica je prijeten način, kako vaditi tudi s tistimi mišicami, za katere morda sploh nismo vedeli, da obstajajo.

Izvedite dve 30-sekundni vaji, da naredite desko na obeh straneh. Nato postopoma daljšajte vajo, na 40 sekund, 50 in nato minuto na obeh straneh.

VAJA: MOST

Ta vaja je ena najboljših za izrezano zadnjico, prav tako pa pomaga tudi pri ohranjanju zdravega hrbta, brez boležin ter je popolna vaja tudi za vadbo nog!

Lezite na hrbet z upognjenimi koleni, vaša stopala naj bodo ravna na tleh. Dvignite boke, tako da vaše telo tvori ravno črto od ramen do kolen. Zaustavite se v zgornjem položaju, nato pa spustite telo nazaj v začetni položaj.

Naredite 4x 20 ponovitev!

VAJA: MRTVI DVIG NA ENI NOGI

Mrtvi dvih je vaja, ki je ena najboljših za obdelavo hrbta in hrbtnih mišic, a hkrati poskrbi tudi za mišice nekoliko nižje. S to vajo boste prihranili nekaj časa, a hkrati zbudili veliko mišic. Izvajanje te vaje na eni nogi, pa doda še izziv.

Naredite 10 ponovitev na vsaki nogi! 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

To so nesreče, ki se dogajajo VSEM! Tudi tebi?