BIK

Pripravite se na aktivni mesec. Poslovne zadeve bi lahko namreč rešili v vašo korist. Prenovili boste svojo garderobo, preizkusili novo pričesko ali pa se boste odločili za temeljitejšo prenovo sebe ter izgubili nekaj kilogramov. Zaradi trenutnih energij boste težko reševali težave v vaših odnosih, a vseeno ne pozabite nanje, saj jih boste reševali kasneje. Morda bi si želeli ta mesec izkoristiti za spremembe, a čas ni čisto pravi. Bodite previdni, saj niste v tako dobrem položaju, kot se vam morda zdi. V drugi polovici meseca pazite na svoje izdatke. Vložite v lepotne zadeve, a pred vsem skupaj temeljito raziščite trg.

DVOJČKA

Težave v odnosih bodo doživele vrhunec, ko se boste s partnerjem bojevali za prevladno moč. Sami boste želeli nadvladati, saj boste mnenja, da je to v njihovo dobro. Hkrati pa lahko to energijo porabite za doseganje večjih stvari, le izogibajte se temu, da ste preveč vsiljivi. Naredite nekaj zase in se naučite prakticirati discipline, ki združujejo telesno aktivnost z razmišljanjem, kot je recimo joga. Tako boste lažje usmerjali svojo energijo! Kasneje v tem mesecu boste srečali nove ljudi, veliko pa boste namenili časa za svoje zdravje. Pritegnili boste prijetne stvari in se zlahka sinhronizirali z idejami drugih.

RAK

Prihajajoči mesec, bi lahko bil za vas nekoliko težaven. Če boste spregovorili, bi lahko s tem nekoga izločili iz življenja, če pa boste molčali pa boste morda zamudili, da dejansko poveste nekaj pomembnega. Vsaka odločitev bo pravilna, a če spregovorite, boste lahko bolj uspešni. Ta mesec izberite nesebičnost! Konec meseca se nadejajte nepričakovane energije. Morda boste celo ugotovili, da ima težava, s katero se že dlje časa soočate, čisto preprosto rešitev. Pričakujte težke, a koristne spremembe v življenju.

LEV

Ta mesec je odličen za dosego vnaprej načrtovanih ciljev ter konec določenega cikla dela. Ohranite nadzor v življenju, a zato ne posegajte v življenja drugih in se tako izognite konfliktu, ki vas bo sicer spremljal ta mesec. Dajte prednost svoji karieri, saj frustracije rodijo odlične zgodbe. Obstaja možnost izdaje, ki bo prišla od nepričakovanega vira, vendar vam lahko škodi le, če to dovolite! Držite se svojih prepričanj in morale, na koncu boste vi zmagovalci! Konec tega meseca bodo vaša prizadevanja dosegla vrhunec in ugotovili boste, ali ste na poti do uspeha ali ne. Bodite zvesti sebi!

DEVICA

V tem času se bose znašli v interakciji z avtoriteto, veliko boste dosegli, če bo vaš odnos pravilen. Če ste do sedaj ravnali pravilno, vas čaka priznanje in spoštovanje, opažene pa bodo tudi morebitne pretekle kršitve, zato bodite pripravljeni, da jih popravite. Nadaljujte z izobraževanjem in se povežite s tistimi, ki jih že dolgo niste videli. Razširite svoja obzorja in si dovolite doživeti nove stvari. Kasneje v tem mesecu, vas bodo ljudje resnično opazili. Nekaj dni bo le vaših, ko boste videti čudovito in ko se boste z vsemi odlično razumeli.

TEHTNICA

Začnite resneje razmišljati o najpomembnejših vprašanjih v življenju. Bodite iskreni glede financ in spoznajte svoje lastne nezavedne motive. Ta mesec bi vas lahko pritegnil k študiju, prav tako pa h komunikaciji na daljavo, z ljudmi, ki so vam bili nekoč blizu. Vaš um bo odprt in lažje si boste razlagali zapletene koncepte z govorom, pisanjem in likovno umetnostjo. Zagovarjajte svoja prepričanja in ideale, a jih ne vsiljujte drugim. Čim bolj se izogibajte konfliktom. Namesto tega raje vložite svojo energijo v rast in razvoj. Uživajte v naravi in na prostem!

ŠKORPIJON

Tudi v najboljši partnerski zvezi lahko pride do zapletov. Zahteve, ki jih postavljate drug drugemu, se lahko zdijo omejujoče. Čeprav sprva težko, vam lahko položaj da strpnosti, potrpežljivosti in možnosti, da druge vidite v novi luči. Z lahkoto se boste spopadali s perečimi vprašanji, velikimi težavami in novimi začetki. Pametno izkoristitite energijo in si oblikujte konkretne načrte za vse svoje dolgoročne cilje. Pomislite, kaj želite čez pet, kaj čez deset let. Pričakujte pogoste interakcije z ljudmi, bodisi konfrontacije ali le globoke pogovore. Izboljšajte odnos z najbližjimi prijatelji, tukaj bo vaša motivacija v prihajajočem mesecu.

STRELEC

Bodite pozorni na svoje dnevne navade, počutili se boste leni in preveč dekadentni do samih sebe. A pri tem ni nobene resnične škode, dokler se pri tem ne boste počutili krive. Zdaj je odličen čas, da si pospravite garderobo ter obdržite le tisto, v čemer izgledate najbolje. To je dober mesec, da stvari do konca opravite tako v službi, kot doma. Bolj kot kadarkoli prej boste učinkoviti in jasni. In ne pozabite, da lahko iz dobro opravljenega dela, dobite tudi veliko zadovoljstva. Izogibajte se nepotrebnim prepirom, zlasti s tekmeci in pričnite sklepati kompromise. Ne pozabite pa, da se je za nekatere stvari vredno boriti!

KOZOROG

Zdaj je pravi čas, da se popolnoma prepustite svojemu najljubšemu hobiju, če tega nimate, si ga najdite! Ta mesec lahko pričakujete finančne zamudte, a pri vsem skupaj ostanite strpni. Maj bi lahko prinesel še nekatere omejitve in ovire, to se dogaja vsem, zato ne dovolite, da vas spodnese! Zapomnite si, da trdo deli in disciplina, vedno prineseta največ nagrad.

VODNAR

Čutili boste potrebo po vzpostavitvi trdnih temeljev, osredotočili se boste predvsem na dom in družino. Ne bodite nestrpni do drugih, to jih bo od vas zgolj odvrnilo Preživite čas sami in se vprašajte, če delujete razumno. Vaš odnos je namreč na splošno zelo optimističen. Vrnite se k projektom, ki se jih za nekaj časa pozabili. Ne vračajte se k starim vzorcem vedenja, saj vam ti niso koristili. Preprečite nepotrebna nesoglasja tako, da molčite in dodatno razmislite, od kod vse to prihaja. Ključ tega meseca je samorazumevanje!

RIBI

Ta mesec boste razmišljali o domu in svojem srcu. Uporabite ta fokus za izboljšanje družinskega in svojega življenja, ocenite svoj življenjski slog, načrtujte, da bo vsakodnevno življenje bolj zadovoljivo. Samozavest se poveča, ko imate urejeno domačo bazo. Ustvarjalnost in zabava sta v vaših zvezdah! Preživite več časa z mlajšimi od sebe. Osredotočite se na samoizražanje, da boste začutili, da ste v harmoniji s preostalim vesoljem. To je ključni čas, da začnete razumeti sami sebe. Ne dvomite v svojo vrednost, tudi ko se stvari morda zdijo nepremagljive.

OVEN

Meseca maja se bodo povezale planetarne energije, povezane z vrednostami in materialno lastnino. To vsekakor izkoristite v svoj prid, da izboljšate svoj položaj. Investirajte v umetnost ali začnite sami ustvarjati. Pripravljeni bodite na morebitne prekinitvne določenih finančnih prilivov, ki so verjetno rezultat nečesa na kar niste mogli vplivati. Na voljo imate več možnosti za rešitev, ki izhajajo iz vodstvene narave ovna. Proti koncu meseca boste čutili potrebo po gibanju, spoznavanju novih ljudi ter pisanju pisem ali elektronske pošte. Ste bolj dovzetni za lepoto, harmonijo in ljubezen!

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Ali si pravilno umivate lase?