FOTO: sanjska poroka Maje Šuput

Minulo soboto si bo za vedno zapomnila priljubljena hrvaška pevka Maja Šuput, ki je dočakala svojo sanjsko poroko.

Foto: @majasuput, instagram

39-letna Maja Šuput se je poročila s svojim partnerjem, poslovnežem Nenadom Tatarinovim, s katerim sta se na sanjskih Maldivih zaročila v začetku minulega leta (fotografije z zaroke si lahko ogledate TUKAJ). Zatem je glede poroke sledilo zatišje, minuli mesec pa je Maja s svojimi prijateljicami odpotovala v Beograd, kjer se je odvijala njena  divja dekliščina.

Romantična poroka v Istri

Kljub temu da Maja in Nenad potujeta po vsem svetu, sta se odločila, da ‘usodni da’ izrečeta na Hrvaškem, in sicer v romantični Istri, natančneje na luksuznem posestvu Meneghetti. Tam sta se poročila v krogu svojih najbližjih družinskih članov in prijateljev, Majo pa je do oltarja pospremila mama. Pevka je svoje goste na posestvu sprejela v čudoviti čipkasti obleki z dolgimi rokavi, na poročnem obredu pa je nosila razkošno belo obleko, ki jo je zanjo oblikoval njen prijatelj Marko Grubnić.

Tako je pevka pozdravila svoje goste na čudovitem posestvu …

View this post on Instagram

Welcome friends 💗💗💗

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Marko Grubnić, Majin dober prijatelj, ki je zaslužen tudi za njeno čudovito poročno obleko in brezhibna nevesta.

View this post on Instagram

Kada smo zajedno maštali o ovom danu, najprije smo zamišljali kako idemo u Paris po Dior vjencanicu ili mozda ipak Vera Wang, ja sam čak i napravio plan putovanja, a onda me ona nazvala jedno jutro i rekla mi- Razmisljala sam malo, ti si mi napravio sve najvažnije haljine u životu, sve haljine u karijeri si napravio ti, ja želim da kao omaž našem prijateljstvu i našoj suradnji napraviš i THE haljinu za najvažniji dan mog života… Nastao je muk s moje strane, ali samo na nekoliko sekundi jer da… potekle su suze radosnice, osim sto sam u tom trenutku shvatio da se moja princeza zaista udaje shvatio sam i tu odgovornost,ali i zadovoljstvo da sam baš ja zadužen za THE haljinu. Unatoč nemogućem rasporedu proteklih mjeseci dao sam sve od sebe, da ta haljina bude zaista THE haljina za moju princezu… i evo je… 3,4 sad… krećemo… 👰🏼

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Pravkar poročena!

View this post on Instagram

Ono kad potpises najvazniji papir 💍💗

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Nasmejana nevesta s srečno mamo, ki jo je pospremila do oltarja.

View this post on Instagram

Mama sretan ti Majcin dan ❤️❤️❤️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Razkošna dekoracija …

“Eden najsrečnejših trenutkov v mojem življenju,” je Maja zapisala pod tem posnetkom, iz katerega je razvidno, da na poroki ni manjkal niti ognjemet.

“V dobrem in slabem, od danes za vedno,” je Maja še zapisala pod čudovit poročni posnetek, ki ga je delila s svojimi sledilci na instagramu.

View this post on Instagram

U dobru i zlu , od danas do zauvijek 💗💗💗

A post shared by majasuput (@majasuput) on

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

TUKAJ si oglej še, kako je bilo na razkošni poroki Chiare Ferragni!

No Comments Yet

Komentiranje je onemogočeno

Naroči se na e-novice

S prijavo soglašate, da vam enkrat mesečno pošljemo VIBE 24/7 e-novice. Vaših podatkov ne bomo delili s tretjimi osebami.