FOTO: nora dekliščina Maje Šuput v Beogradu

Priljubljena hrvaška pevka Maja Šuput je očitno pripravljena na svoj veliki dan, še prej pa je s prijateljicami želela proslavti prihajajočo poroko.

39-letna pevka, znana tudi kot kraljica zabav, je že lani na instagramu oznanila, da sta se s partnerjem Nenadom Tatarinovim zaročila na sanjskih Maldivih (fotografije z zaroke si OGLEJ TUKAJ), kot poroča tportal.hr pa je pevka tudi pripravljena, da čim prej postane mama. Obeta se poroka leta, še pred tem pa je Maja poskrbela za dekliščino leta, ki je njene gostje prav gotovo ne bodo hitro pozabile.

Najprej na polikliniko

Da bodo njene najboljše prijateljice (in prijatelj Marko Grubnić) sploh preživele Majin ‘party’ vikend, so se vsi skupaj najprej odpravili na priljubljeno hrvaško polikliniko, kjer so prejeli kar infuzijo.

Deliščina pa se je, seveda ob potokih šampanjca, nadaljevala v kombiju, ki je razigrano ekipo zapeljal do Beograda. Vmes so se ustavili tudi na eni izmed bencinskih črpalk, kjer jih je Maji v čast pričakala prava pojedima, zabava pa se je nato v Beogradu sprva nadaljevala v limuzini, kasneje pa v prilubljeni srbski restavraciji Nacionalna Klasa.

Očitno so se gosti morali obleči v belo barvo, Maja pa je na instagramu pokazala tudi nekaj daril, ki jih je prejela od svojih prijateljic. Iz njenih posnetkov je razvidno tudi, da alkoholnih pijač res ni manjkalo, nora zabava pa se je kot pričakovano nadaljevala do zgodnjih jutranjih ur.

View this post on Instagram

Uozbiljite se , ozbiljno se udajem 🙋‍♀️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

POGLEJ, kako sta Maja Šuput in Nenad Tatarinov letos uživala na sanjskih Filipinih!

Naroči se na e-novice

S prijavo soglašate, da vam enkrat mesečno pošljemo VIBE 24/7 e-novice. Vaših podatkov ne bomo delili s tretjimi osebami.