Poletje je pred vrati in z njim sezona zabav ob bazenu in lahkotne poletne mode. V tem vzdušju smo med snemanjem nove Massove poletne kampanje ujeli fatalno pevko Severino, ki je pozirala v must have modni obutvi za poletje.

Foto: Mass

Zvezdnica se je na snemanju prelevila v prikupno a privlačno dekle iz 70-ih, ki uživa v poletnih dogodivščinah. Fotografije iz zakulisja snemanja napovedujejo modno kampanjo, ki vas bo ponesla v zlate čase navihanih poletnih zabav. Severina pa v izstopajoči modni obutvi po zadnjih trendih napoveduje dolgo in drzno modno poletje. Za odštekano modno zgodbo v stilu 70-ih je ponovno poskrbela izkušena ekipa s fotografinjo Jeleno Balić na čelu, vizažistko Simono Antonović, stilistom Petrom Trbovićem in frizerskim mojstrom Martinom Posavcem.

Foto: Mass

Severinin izbor in širok nabor ostalih svetovno priznanih modnih znamk obutve iz nove Massove kolekcije za vročo sezono 2018 vas že čaka na policah Massovih trgovin. Več fotografij nove modne kolekcije pa si lahko ogledate na spletni strani mass.si.

Foto: Mass

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

Hrvaška pevka Maja Šuput ima nov videospot, posnet v Dubaju. OGLEJ si ga TUKAJ!