Ste tudi vi vzdihovali ob ameriških filmih, ko so se igralci na romantični zmenek odpeljali v kino na prostem in si filme ogledali kar iz avtomobila? Kmalu bo to možno tudi v Sloveniji, saj ekipa kina Bežigrad letos odpira prvi drive-in kino v Sloveniji.

Prvi drive-in kino se bo nahajal na parkirišču centra Interspar Vič, obratoval pa bi naj od maja do vključno septembra 2018. Skupaj z bogato spremljevalno ponudbo bo kino sledil vzoru klasičnih ameriških drive-in kinov iz 60. let prejšnjega stoletja. Ekipa kina Bežigrad je zapisala, da se bodo projekcije odvijale vsak dan od četrtka do nedelje v večernih urah.

Podroben spored še ni znan, a ekipa zagotavlja, da bodo v drive-in kinu uživale vse generacije, saj bo na sporedu od aktualnih uspešnic do večnih filmskih klasik. Med številnimi naslovi, v katerih bo moč uživati, so tudi glasbena komedija Mamma Mia! Spet začenja se, pustolovščina Jurski svet: Padlo kraljestvo, akcijska poslastica Oceanovih 8, težko pričakovan spektakel SOLO: Zgodba Vojne zvezd, animaciji Hotel Transilvanija 3 in Neverjetni 2 ter mnogi drugi. En dan v tednu pa bo namenjen klasikam, ki so se za vedno zapisale v filmsko zgodovino in srca gledalcev. Ob obujanju spominov jih boste zdaj lahko doživeli na povsem nov način.

A to še ni vse, drive-in kino na Viču bo vključeval tudi gostinsko ponudbo, ki bo nudila tudi potrežbo v avtu. In kaj je najboljše? Njihov zaposlitveni oglas pravi, da iščejo tudi hostese kotalkarice!

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

TO SO MESTA, ki jih moraš obiskati v letošnjem letu!