Nekoč najbolj zaželeni samec, George Clooney, in njegova soproga, odvetnica za človekove pravice, Amal Clooney, bosta poletne mesece preživeli v Evropi, natančneje v Italiji.

Foto: @amalclooney, instagram

Vir iz bližine para, ki bo septembra praznoval že 4. obletnico poroke, je za E! povedal, da bo 56-letni igralec v toplejših mesecih odpotoval v Rim, kjer bo snemal nov šov, spremljala pa naj bi ga tudi Amal. Pred tem se bosta maja udeležila še prestižne prireditve Met Gala.

https://www.instagram.com/p/BXoTspLh-5Y/?taken-by=amalclooneyofficial

Italija je zanju zelo posebna država, saj sta v Benetkah dahnila usodni da, prav tako pa sta se v naši sosednji državi tudi spoznala. George se je v enem izmed nedavnih intervjujev z David Lettermanom razgovoril o tem, kako se je leta 2013 vse skupaj začelo. Ko je bival v svoji hiši ob jezeru Como, ga je poklical prijatelj in vprašal, če lahko k njemu na obisk pripelje še svojo prijateljico: “Še preden sta prispela, me je poklical moj agent, ki jo je spoznal pred mano in mi povedal, da prihaja ženska, s katero se bom poročil. Ko sta prispela, sta bila na obisku tudi moja starša. Takoj smo se ujeli in pogovarjali pozno v noč. Zatem sva si dopisovala preko elektonske pošte, saj mi je poslala nekaj fotografij z našega druženja. Najprej res nisem bil prepričan, če bi sploh šla z mano ven. Mislil sem, da sva pač prijatelja.”

https://www.instagram.com/p/BgvNZoaFRQr/?taken-by=amalalamuddinstyle

A iskrica je preskočila in 3 leta po poroki sta se jima rodila dvojčka Alexander in Ella, ki bosta junija praznovala 1. rojstni dan. Kot še dodaja vir iz njune bližine, je priljubljen par pogosto na poti, a ko bosta otroka dovolj stara, ju nameravata v šolo vpisati v Veliki Britaniji.

https://www.instagram.com/p/BdJMXCjllVE/?taken-by=amalalamuddinstyle

Kljub temu da sta precej zaposlena z delom in svojima malčkoma, pa si vseeno še vedno vzameta čas zase. »Obožujeta zmenke in še vedno si jih privoščita. Najraje se, ne glede na to, v kateri državi se nahajata, razvajata v svojih najljubših restavracijah. Kadar ostaneta doma, pa George rad skuha Amal romantično večerjo. Ve, da ni najboljši kuhar, a ona vseeno obožuje vse njegove jedi,” še dodaja vir.

Amal je kar 16 let mlajša od Georga, a zaenkrat sta še vedno videti zelo zaljubljeno. Še druge slavne pare z večjo razliko v letih, si OGLEJ TUKAJ!