Tuji mediji vse glasneje namigujejo, da 47-letna pevka Gwen Stefani skupaj s partnerjem Blakeom Sheltonom pričakuje otroka. Zanosila naj bi s pomočjo umetne oploditve, Gwen pa ima iz prvega zakona z Gavinom Rossdaleom že 3 sinove – Kingstona, Zumo in Apolla. Za njenega partnerja, ki je bil pred razmerjem s pevko prav tako poročen, pa bo, če so govorice resnične, to prvi otrok.

“Gwen zelo uživa v vlogi mame in Blake že dalj časa razmišlja o dojenčkih, še posebej, odkar je spoznal njene sinove. Nimata prav veliko časa, zato sta to nosečnost skrbno načrtovala. Ta dojenček je njuna prioriteta. Ko sta izvedela veselo novico, sta bila presrečna, sedaj pa si želita le, da bo vse potekalo brez zapletov, saj sta si otroka oba močno želela,” je za Radar Online povedal vir iz bližine para.

https://www.instagram.com/p/BVD0eOqlRvM/?hl=en&taken-by=gwenstefani

Gwen in Blake sta uradno skupaj od novembra 2015, pevka pa je v nekem intervjuju lani dejala, da kljub težki ločitvi še nikoli ni bila srečnejša: “Počutim se odlično in vznemirjeno. Počutim se, kot da sem v naslednjem poglavju, da vstopam v drugo fazo življenja in puščam preteklost za sabo. Čeprav je za mano zelo težko leto, je hkrati tudi eno naboljših.”

Write A Comment