Zjutraj je modni gigant H&M oznanil in potrdil najnovejše sodelovanje z italijansko modno znamko Moschino. Novica o sodelovanju je bila prvič razkrita včeraj zvečer na zabavi Jeremyja Scotta, ki se je odvijala na glasbenem festivalu Coachella. Moschino bo za H&M pripravil modno kolekcijo ženskih in moških oblačil ter dodatkov.

Jeremy Scott je še do nedavnega ustvarjal za Adidas, sedaj pa bo kreativni direktor modne hiše Moschino s sodelovanjem z znamko H&M svojim oboževalcem ponovno ponudil nekaj bolj cenovno dostopnega. Pri H&M so razkrili, da se bodo cene namreč gibale nekje med 25 in 300 evri. “Ustvarjam srebrno bleščičasto parko,” je za Vogue povedal Scott ter še razkril, da bodo oblačila v njegovem stilu, torej zanimiva, ekscentrična in drugačna. “Na police prihajajo tudi športna oblačila s pridihom večerne obleke, kot je recimo hokejska majica z vlečko.

https://www.instagram.com/p/BhlcUVogp-s/?taken-by=hm

Modna hiša Moschino se bo tako pridružila občudovanja vredni zgodovini sodelovanj H&M-a s priznanimi modnimi oblikovalci in znamkami, kot so denimo Balmain, Marni, Kenzo in Versace. Za tovrstna sodelovanja je značilno tudi, da kolekcijo predstavi znana osebnost, a zaenkrat še ostaja skrivnost, koga bo izbral Scott. Če se ozremo na njegova prejšnja sodelovanja, je več kot mogoče, da nas preseneti s supermodelom Gigi Hadid.

https://www.instagram.com/p/Bhltb14H0rB/?taken-by=moschino

Kolekcija bo na spletu in v trgovinah na voljo od 8. novembra.