V modnem filmu Hudičevka v Pradi je Meryl Streep izrekla tiste slavne besede: “Rožasto za pomlad. Inovativno.” Zato bodite izvirne in v vašo pomladno kolekcijo vnesite drugačne vzorce. Spodaj vam jih nekaj tudi predstavljamo.

BARVNI KARO

Gotovo se spomnite Cher Horowitz iz filma Nimaš pojma, kjer je blestela v rumenem karirastem krilu? Prav takšen karo bi moral viseti v vaši omari. Karo na oblekah, krilih in srajicah. Pa tudi hlačah, za tiste bolj pogumne.

https://www.instagram.com/p/BhefVayhIEw/?tagged=plaid

PIKE

Pike so vedno odličen vzorec, ki še nekaj časa ne bo šel iz mode. Letos si lahko privoščite velike, male, v vrsti, na modnih dodatkih. Naj vas vodi domišljija!

https://www.instagram.com/p/Bgq9hSqH_dm/?taken-by=aliceandolivia

ČEŠNJEV POTISK

Katero sadje najbolje reprezentira pomlad in poletje? Češnje, seveda. In prav zaradi tega so se to sezono znašle povsod. Ne bojte se jih kombinirati na več kosih oblačil hkrati.

https://www.instagram.com/p/BhkGppGn4P7/?tagged=cherryprint

MAVRIČNE ČRTE

To pomlad se oblecite v črte močnih barv. Je skromno, retrto in se odlično poda h kavbojkam, kot vaši nevtralni bazi. Če menite, da močne barve niso za vas, se odločite za bolj pastelne barve, pomembne so le črte!

https://www.instagram.com/p/BeBJjY-H-Fg/?taken-by=aliceandolivia

ZVEZDE

Zvezdnato nebo, kometi in lune. Privoščite si zvezde na svojih oblačilih, naj bo na črni srajici, ki jo boste oblekle za zvečer ali pa na beli majici, ki bo popestrila nedeljsko kofetkanje na soncu.

https://www.instagram.com/p/Bgs6tRqjBob/?tagged=starprint

TROPSKO LISTJE

Tropsko listje se iz oblačil še ni poslovilo. Iz kopalk se je to pomlad in poletje preselilo še na puloverje, majice, obleke in dodatke.

https://www.instagram.com/p/BgwIxOBHbsw/?taken-by=aliceandolivia