DVOJČKA

Do konca junija 2020 bi se morali odzvati na vse priložnosti, ki vam zvenijo dobro in obetajoče, saj vas bodo pritiski rutinskega dela nekoliko omejevali. V prihajajočem mesecu se vam obeta tudi veliko priložnosti za uspeh v ljubezni. Čas je tudi, da razvijete nov in zahteven interes, s katerim se že dlje časa spogledujete. Ko potujete, se preventivno izogibajte nenavadni hrani ali dieti. Če ste rojeni med 13. in vključno 18. junijem, potem lahko pričakujete POMEMBNE spremembe!

RAK

Ker ste že po naravi prijazni, boste ta mesec nekomu izkazali solidarnost tako, da mu boste moralna podpora in boste posojali ramo za jok. To vas bo okupiralo za vsaj prva dva tedna v juniju, nato pa sledi dvig življenjskega tempa, živahnost in veselje. Po 22. juniju se vam bodo zvezde poklopile, in vaš trud bo poplačan z izjemnim projektom.

LEV

Svoj levji nagon in šarm boste uporabili za zabavo in druženje z ljudmi, ki jih dobro poznate in imate radi. Za nova poznanstva in večje zabave boste pripravljeni po 12. juniju, ko se vam obetajo tudi novi stiki iz tujine. Vse to vam bo nekoliko premešalo energije, počutili se boste izčrpane, a zelo zadovoljne! Če hranite skrivnost, svojo ali tujo, bo ta po 28. juniju znana vsem – z veliko navdušenja, čestitk in začudenj?!

DEVICA

Razmislite o prihodnosti. Spogledujte se z novimi stvari, velikopoteznimi projekti in svežimi izzivi. Trenutno imate odlične priložnost, da se premaknete naprej, a ne izpustite previdnega in podrobnega načrta, v stilu device! A vseeno, ne izgubljajte dragocenega časa, da se povzpnete navzgor.

TEHTNICA

Ne govorite si, da vas ne zanima ali da boste o tem razmišljali jutri. Prihaja čas, ko boste zelo sproščeni in prijetno razpoloženi, a kljub vsemu, ne pustite, da bi odlagali stvari na jutri. Če vas bo prevzela lenoba, se boste z velikimi težavami vrnili nazaj. To bi bilo zelo škoda, saj se boste nekje 24. junija znašli v položaju, ko si lahko oblikujete življenje tako, kot si ga že dolgo želite!

ŠKORPIJON

Škorpijonova bistroumnost – zlasti med sestanki ali med službenimi potovanji – bo zasijala, in sčasoma boste imeli razlog, da se ne boste samo počutili zelo zadovoljni sami s seboj in svojimi dejanji, temveč tudi zmagovalno.

STRELEC

Med vami in vašim partnerjem se bo iskrilo, to pa bo povzročilo ognjemete. Vznemirljivo bo, dih jemajoče in predvsem prijetno! A naj vas majhni prepiri ne prestrašijo preveč, vse bosta zmogla! Niz nepričakovanih dogodkov pa bo vašemu mesecu dodal nianse barv, ki jih do sedaj še niste poznali.

KOZOROG

Ne prezrite bolečin v telesu, še posebej, če trpijo vaša kolena. Nadaljujte sicer z gibanjem, a vendar razmislite koliko pomembno vam je še hoditi na fitnes ter se nekaj tednov izogibajte kakšnemu preveč zahtevnemu urniku vadbe ali dodajanju dodatnih bremen na palico. Vse nedavne ali tekoče težave z vašimi komunikacijskimi sistemi se bodo odpravile lažje in hitreje, kot ste pričakovali, in nadvse boste presenečeni nad novimi ugodnostmi, ki bodo posledica nadgradnje.

VODNAR

Zdi se, da je z vašim svetom trenutno res vse v redu. Zabavali se boste in doživeli veliko sijajnih stvari. Spremljalo vas bo zmagoslavje, na vseh področjih, zato bodite odprti za nove možnosti. Obstaja velika možnost nepričakovanega presenečenja 16. ali 25. junija.

RIBI

Ste naravno intuitivni in trenuno je ta kakovost še posebej dobro uglašena. Poslušajte jo, ji zaupajte, a bodite hkrati nekoliko skeptični in ne hitite z dejanji, preden si dovolite logično razmisliti. Dodatni čas, porabljen za šport ali ples, bo zelo koristen. Napredovali boste in postali boste vzgled.

OVEN

Prihaja čas, ko boste lahko svoje poglede in mnenja prosto delili z drugimi ter prepričali druge, da ukrepajo, da popravijo neko krivico ali se spopadejo z nevednostjo. Vaša fizična in čustvena energija dobiva čudovit zagon, ki vam pride na pot le enkrat v dveh letih in pol!

BIK

Bikova čustvenost in nežnost bo odlična za vašega partnerja, s katerim boste doživeli nekaj čudovitih trenutkov. Prihaja čas, ko je pomembno, da se osredotočite na dobre, preizkušene tehnike in ne na poskuse. V dobrem položaju ste za dodaten zaslužek. Mesec pa se bo končal s komunikacijo, ki ste jo verjetno čakali že lep čas.

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Ste danes že naredili nekaj zase? PREVERITE seznam majhnih, a zdravih stvari!