Na naši instagram strani @vibe247_net je od 4. maja do danes potekala nagradna igra, v kateri ste lahko osvojili kar nekaj super lepotnih izdelkov in celo 3 zapestnice!

View this post on Instagram

🌸 NAGRADNA IGRA 🌸 ✨ Nekomu izmed vas bomo 1.6. podarili vse te👆🏻super izdelke, ki jih vidite na fotografiji! 💟💟💟⭐️ Nekdo izmed naših sledilcev bo prejel: 🌸 dišavo Betty Barclay Bohemian Romance 🌸 Soufflé za telo NIVEA Coconut & Monoi Oil 🌸 essence sprej za utrditev ličil You Better Work! 🌸 CATRICE nalepke za nohte Heavenly Holo 🌸 3 poletne zapestnice 💯💯💯 SUPER NAGRADA ❤️ 👉🏻👉🏻👉🏻 POGOJ za sodelovanje je, da nam slediš na instagramu 👉🏻@vibe247_net👈🏻 + da to objavo deliš na svoj story in nas označiš. ⭐️ Ne pozabi še v komentarju omeniti, da sodeluješ! 😉😊 Tri, štiri, AKCIJA! 🥳🥳🥳 • • • #nagradnaigra #giveaway #kozmetika #lepota #catrice #nivea #bettybarclay #essence #beauty #igslovenia #slovenija #igslovenija #swipe #swipeleft #nagrada #flatlay

A post shared by VIBE 24/7 Slovenija 🇸🇮 (@vibe247_net) on

 

NAGRADNA IGRA je zaključena, čudovitih izdelkov pa se bo razveselil/a:

@c_est.la.vie

Nagrajenko/ca naprošamo, da se nam oglasi na info@vibe247.net ali v inboxu na naši FB strani, vsem ostalim pa se iskreno zahvaljujemo za sodelovanje. Zelo kmalu vas spet presenetimo z novo nagradno igro!

SPLOŠNI POGOJI

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

OGLEJ si 25 super pričesk, ki jih lahko ustvariš v le nekaj minutah!