Predstavnik Jennifer Aniston je v izjavi za javnost potrdil, da sta se Jennifer Aniston in  Justin Theroux razšla konec minulega leta.

Po 2 letih zakona Jennifer Aniston spet samska.

Jennifer in Justin, ki sta se spoznala leta 2008 na snemanju filma Tropic Thunder na Havajih, naj bi se razšla sporazumno in ostajata najboljša prijatelja. Par se je razšel po 2 letih zakona in 7 letih zveze.

View this post on Instagram

🏹…❤️✌️

A post shared by @ justintheroux on

Izjava za javnost se glasi takole: “Z namenom, da zmanjšava kakršna koli predvidevanja, sva se odločila, da naznaniva najin razhod. Ta sva se odločila skupaj in prijateljsko konec minulega leta. Sva dva najboljša prijatelja, ki sta se odločila, da prenehata biti par, a se veselita nadaljevanja cenjenega prijateljstva. Seveda bi to raje naredila zasebno, a zaradi industrije govoric, ki takšne priložnosti seveda ne bi izpustila, sva se odločila, da novico sporočiva direktno in kar sama. Karkoli drugega se bo o naju pojavilo v medijih, ne bo prišlo od naju, ampak  bo nastalo na podlagi domišljije nekoga drugega. Predvsem pa sva odločena, da ohraniva globoko spoštovanje in ljubezen, ki ju gojiva drug do drugega.”

Kljub temu da naj bi se razšla že konec leta, pa sta Jennifer in Justin, ki očitno zares ostajata prijatelja, novo leto preživela skupaj v letovišču Cabo San Lucas v Mehiki. V soboto je bila Jennifer sicer sama opažena na rojstnem dnevu od Ellen DeGeneres, kjer se je med drugim pogovarjala (in zraven držala tudi za roko) s Pharrellom. Justina pa prav tako ni bilo na praznovanju igralkinega 49. rojstnega dne, ki ga je dan zatem proslavila s prijatelji, med drugim tudi z dolgoletno prijateljico in soigralko Courtney Cox.