Na National Geographic se vrača svetovno znan junak preživetja v naravi Bear Grylls, ki bo izzival duševne in telesne meje slavnih gostov v pustolovski oddaji V DIVJINI Z BEAROM GRYLLSOM. Pridružite se nam pri novih pustolovščinah z Bearom Gryllsom in še drznejšimi izzivi. Premiera nove sezone bo 18. aprila ob 22h na National Geographicu.

Vsak teden drug zvezdniški gost zapusti udobje svojega doma, da bi se spopadel z najbolj ekstremnimi okolji in svojimi strahovi, izzval svoje meje in pokusil ne ravno slastne delikatese narave. Grllys, ki bo v novi sezoni ponovno izzival meje udobja zvezdnikov, bo obiskal vse od puščave v Utah in Dolomitov v Italiji do gorovja Sierra Nevada v Kaliforniji in poskrbel za največje življenjske pustolovščine.

Preživetje je ime igre, v kateri se nominiranec emmyja Terry Crews (“Brooklyn Nine-Nine”) pridruži Bearu na epskem potovanju po brutalni islandski pokrajini, da bi prečkala ledeno in divje vodovje in se izognila podhladitvi. Priljubljeni Bobby Bones (“Breaking Bobby Bones”) se vrača, tokrat bo s seboj pripeljal tudi zaročenko Caitlin Parker. V divjini gorovja Sierra Nevada bosta preizkusila, koliko se dejansko lahko zaneseta eden na drugega. Slediti bodo morali nevarnim pumam, se spustiti po peščenih klifih in si poiskati hrano pod zaledenelimi slapovi.

Bear odpelje Marvelovega superjunaka Anthonyja Mackieja (iz priljubljene oddaje Disney+ z naslovom ”The Falcon and the Winter Soldier”) v najvišje vrhove italijanskih Dolomitov na nepozabno pustolovščino. Soočila se bosta z ledenimi razmerami, visokimi klifi in ledenimi slapovi, kjer lahko najmanjši spodrsljaj vodi v katastrofo. Dobitnik emmyja, igralec in komik Keegan-Michael Key (“Brain Games”) bo moral šale pustiti doma in se soočiti s svojimi največjimi strahovi na islandski pustolovščini.

“Brez dvoma je bilo življenje težavno za številne po svetu. Učili se bomo vzdržljivosti – ni boljše učiteljice od narave. To, da se podajam nazaj v divjino s številnimi izvrstnimi zvezdniki, je zame velik privilegij,” pravi Bear Grylls. “Vem, kako pomembna je vztrajnost, in ta bo v novi sezoni ves čas na preizkušnji. V vseh teh zahtevnih okoljih, puščavah in visokogorjih, se zvezdniki odprejo in z nami delijo osebne preizkušnje. V velik navdih mi je, da sem del tega – in to je v teh časih izjemnega pomena.”

V tej sezoni bomo videli naslednje zvezdnike (po abecednem vrstnem redu):

  • Bobby Bones in zaročenka Caitlin Parker – nagrajena in vplivna ameriška TV- in radijska osebnost ter uspešen pisatelj (“The Bobby Bones Show,” “Breaking Bobby Bones,” “Ameriški idol”);
  • Terry Crews – emmyjev nominiranec in bivši nogometaš pri NFL Brooklyn Nine-Nine,” “Deadpool 2,” “Plačanci”);
  • Keegan-Michael Key – dobitnik emmyja, igralec in komik (“Brain Games,” “The Prom,” “Friends from College”)
  • Anthony Mackie – nagrajeni igralec (“Maščevalci: Zaključek,” “Altered Carbon,” “Stotnik Amerika: Državljanska vojna,” priljubljena serija Disney+ “The Falcon and the Winter Soldier”)
  • Danica Patrick – nekdanja profesionalna dirkačica in edina ženska zmagovalka dirke IndyCar Series race – leta 2008 Indy Japan 300
  • Danny Trejo – nagrajeni avtor (“Mačeta,” “Sinovi anarhije,” “From Dusk Till Dawn: The Series”)
  • Rainn Wilson – igralec, pisec in producent (“Pisarna,” “Utopia,” “Star Trek: Discovery”)

 

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Kako spremeniti podstreho bloka ali drug majhen zunanji prostor v vrt?