Kaj vse je Jordyn Woods izgubila po škandalu z družino Kardashian?

Tako tuji kot domači mediji še vedno poročajo o škandalu, ki sta ga zanetila Tristan Thompson in Jordyn Woods, ki sta se na zabavi v njegovem domu preveč zbližala …

Foto: @jordynwoods, instagram

Ampak kaj točno to pomeni za šele 21-letno (bivšo) najboljšo prijateljico Kylie Jenner?

Čeprav je Jordyn, ki svoje dejanje močno obžaluje, bolj kot ne popolnoma odrezana od družine Kardashian (in tudi vseh njihovih prijateljev), pa vse le ni tako črno. Res lahko pozabi, da bo kadar koli v prihodnosti ponovno sodelovala z znamko Good American, ki je v lasti Khloe Kardashian, prav tako najbrž ne bo izdala še ene linije ličil s Kylie Jenner ali si z bodočo milijarderko delila dom, vendar ima njihov spor za mlado podjetnico in model tudi nekaj prednosti.

Jordyn je namreč po škandalu na družbenih omrežjih pridobila ogromno sledilcev, natančneje samo na instagramu več kot milijon, prav tako pa je končno stopila iz sence Kylie Jenner. Mnogi so sicer še vedno prepričani, da se škandal ni zgodil spontano, temveč gre le za igro, ki jo vodi Kris Jenner, in s katero so medijsko pozornost pridobili tako Kardashianovi kot Jordyn pa tudi družina Smith, ki je stopila v bran 21-letnici.

Kaj je Jordyn povedala Jadi Pinkett Smith v oddaji Red Table Talk lahko poslušate na priloženem posnetku …

 

Ste vedeli, da je bila Jordyn ena izmed prvih, ki je izvedela za nosečnost Kylie Jenner?

Tako pa je še decembra stiskala malo Stormi …

View this post on Instagram

we all know who runs the show ⚡️

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

TAKO skoraj 50-letni Jennifer Lopez uspeva ohranjati mladosten videz!

No Comments Yet

Komentiranje je onemogočeno

Naroči se na e-novice

S prijavo soglašate, da vam enkrat mesečno pošljemo VIBE 24/7 e-novice. Vaših podatkov ne bomo delili s tretjimi osebami.