22-letna Kendall Jenner, ki je trenutno tudi najbolje plačan model na svetu, je zaradi svojega videza na podelitvi zlatih globusov požela veliko kritik.

Na socialnih omrežjih se je kritična javnost najprej spraševala, kaj Kendall, ki se je tja odpravila z revijo Vogue, sploh počne na tako prestižni prireditvi, namenjeni nagrajevanju filmskih in televzijskih dosežkov. Nato so supermodel napadli zaradi aken, ki so seveda popolnoma naravna tegoba, s katero se spopade marsikatera ženska pa tudi moški. Za piko na i pa so poskrbele še njene ustnice, ki so bile videti veliko bolj polne kot kadar koli prej.

Kendall Jenner pred in po domnevnem povečanju ustnic (Foto: @kendalljenner, instagram).

Kendall je kljub temu na rdeči preprogi kot tudi na zabavi po prireditvi izgledala čudovito. Nosila je razkošno črno obleko Giambattista Valli, kasneje pa se je preoblekla v veliko bolj zapeljivo prosojno mini obleko z globokim dekoltejem.

Kendall pred prireditvijo (Foto: @voguemagazine, instagram).

Da si je morda omislila nove ustnice, s čimer se strinjajo tudi lepotni kirurgi, ki so že pokomentirali njen nov videz, pa so opazili tudi sledilci revije Vogue, ki je objavila spodnji posnetek (oglejte si ga s klikom na spodnjo fotografijo). ⤵️⤵️

https://www.instagram.com/p/Bdu1s8Zgbi8/?hl=en&taken-by=voguemagazine

Tako pa sta na zabavi po uradnem delu pozirali s prijateljico Hailey Baldwin. ⤵️⤵️

Foto: @kendalljenner, instagram

TUKAJ si oglej še, kateri slavni igralec bo kmalu že petič očka!