Eva Longoria, ki je nedavno naznanila, da pričakuje 1. otroka, in igralka Reese Whiterspoon sta se včeraj skupaj sprehodili po rdeči preprogi na podelitvi zlatih globusov.

Sinoči je potekala že 75. podelitev zlatih globusov, nagrad za najboljše filmske in televizijske dosežke, ki jih podeljuje Združenje tujih dopisnikov v Hollywoodu. Med filmi je največ nagrad prejel film Three Billboards Outside Ebbing (Trije plakati pred mestom), med serijami pa Big Little Lies (Majhne laži).

Foto: @reesewhiterspoon, instagram

Letošnja podelitev prestižnih nagrad je minila predvsem v znamenju črne barve, s katero so igralke želele sporočiti, da imajo dovolj izkoriščanja in šovinizma v nepravičnem svetu filmske industrije. V Hollywoodu še vedno namreč vladajo moški, ki imajo znatno višje plače kot igralke, prav tako pa na plan prihaja vse več obtožb o spolnem nadlegovanju.

Eva Longoria, Sharon Stone, Geena Davis in Reese Whiterspoon (Foto: @evalongoria, instagram).

Eva Longoria, ki je sinoči ponosno pokazala svoj trebušček v oprijeti črni obleki, je svojo prvo nosečnost naznanila pred tremi tedni. 42-letna igralka in njen soprog Jose Antonio Bastón, ki že ima 4 otroke iz prejšnjega zakona, se bosta razveselila fantka.

Reese Whiterspoon, Eva Longoria, Salma Hayek in Ashley Judd (foto: @evalongoria, instagram).

Veliko pogledov pa je pritegnila tudi 41-letna Reese Whiterspoon, ki je za to svečano priložnost izbrala obleko Zac Posen in prestižen nakit Bulgari.

Foto: @reesewhiterspoon, instagram

Nakit priljubljene italijanske znamke Bulgari pa je na podelitvi zlatih globusov nosila tudi Jessica Biel.

https://www.instagram.com/p/Bdqo8pkFl0R/?taken-by=jessicabiel

Justin Timberlake je pred podelitvijo na instagramu objavil še selfie, na katerem sta skupaj z Jessico in zraven zapisal, kako dobro je videti njegova žena.

https://www.instagram.com/p/BdqlTgtBbYJ/?taken-by=justintimberlake

TUKAJ si oglejte še nov videsospot Justina Timberlaka!