Joseph Mercola 

Vodnik po načelih ketogenega prehranjevanja in načrtovanja obrokov z namenom zdravljena bolezni, spodbujanja hujšanja in optimiziranja zdravja

Vsi vemo, da je hrana zdravilo – toda kljub temu je postenje ena najboljših stvari, ki jih lahko naredite za svoje zdravje. Kratki posti, ki jih zlahka naredi vsak človek in so strateško razporejeni, so izjemno zdravilni in se popolnoma skladajo s ketogeno prehrano, s čimer vaše telo začne izgubljati odvečno maščobo. To posledično vodi tudi v zmanjšanje stresa in vnetij, optimiziranje možganskih funkcij, preprečevanje nevroloških težav, izgubo odvečne teže in še veliko več.

Post je najstarejše prehransko posredovanje na svetu. Ni samo najnovejše in najboljše, temveč tudi preizkušeno in zanesljivo. (Dr. Jason Fung)

V knjigi boste prejeli strategijo, ki vam bo pomagala pridobiti zdravo težo, ob čimer boste izkusili popolno osvoboditev od hrepenenja po hrani, s katero se običajno sabotirate.

Optimiziranje ravni vitamina D je nekaj najlažjega in najcenejšega, kar lahko naredite za svoje zdravje. Priporočam, da si jo izmerite dvakrat na leto.

Knjiga je izšla pri založbi Primus.

Od 13. 11. 2020, do 15. 11. 2020 do polnoči, se zanjo lahko potegujete v nagradni igri na našem Facebook profilu