Konjiški maraton bo letos organiziran že šestič zapovrstjo. Atletska zveza Slovenije (AZS) jim je lani podelila posebno priznanje za odlično organizacijo, kar ni prejela še nobena tekaška prireditev do zdaj. Iztekajo pa se zadnji dnevi za ugodnejšo prijavo!

Foto: Vid Ponikvar / Sportida

Na 6. Konjiškem maratonu v Slovenskih Konjicah bomo tekli 30. septembra, čas za ugodnejše prijave pa se hitro izteka – do petka, 15. junija, so še mogoče prijave po ceni 26 € za posamično in 23 € za skupinsko prijavo, po tem datumu pa bodo cene poskočile na 29 € za posamično in 26 € za skupinsko prijavo.

Foto: Vid Ponikvar / Sportida

Še nekaj namigov ekipe Konjiškega maratona, znanega kot Maraton z dušo:

  1. Skupinske prijave so cenovno ugodnejše, najštevilčnejša skupina pa je nagrajena! Na Konjiškem maratonu skupino tvori 10 tekačev kateregakoli spola, starosti ali tekaške razdalje, najštevilčnejša tekaška skupina pa prejme celo nagrado: voden izlet za do 50 ljudi s kosilom v Slovenskih Konjicah (sicer brez avtobusnega prevoza).
  2. Pohitite s prijavo, saj letos računajo na zapolnitev maksimalnega števila prijav (le 1.500!).
  3. S prijavo do 7. 9. 2018 vam je zagotovljena vrhunska tekaška majica JOMA!
  4. Prvih 1.000 tekačev prejme izvirni darilni paket, katerega prvi del so že odkrili: v njem bo steklenička priznanega konjiškega vina Zlati grič (2 dl).
  5. Prijavite se na Volkswagen 23. Ljubljanski maraton in Konjiški maraton HKRATI. Konjiški maraton je združil moči z Ljubljanskim: na oba teka skupaj se lahko prijavite po ceni 55 €.
  6. S strani AZS bodo ocenjeni tudi letos: organizirajo državno prvenstvo v cestnih tekih na 10 km, na 21 km pa gostijo državno prvenstvo za veterane.

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

PREVERITE, zakaj bi morali čim pogosteje uživati peteršilj.