Potrebujete takojšnjo, hitro osvežitev las, pa se vam mudi na sestanek, zmenek, srečanje s prijateljicami ali bi preprosto raje brale knjigo, kot se lotile zamudnega umivanja las? Zdaj lahko imate vse.

NIVEA predstavlja suhi šampon s trojnim delovanjem za celodnevno svežino, ki je obenem izjemno blag do lasišča

NIVEA ponuja rešitev: zanesljiva blaga nega šamponov NIVEA je odslej na voljo tudi v novih NIVEA Fresh Revive suhih šamponih, ki:

so izjemno blagi do lasišča,

njihova uporaba je povsem enostavna – brez ostankov,

lasem podarijo dolgotrajno svežino in prijeten vonj.

To omogoča blaga formula s finim riževim škrobom. Rižev škrob lahko absorbira količino snovi, ki dosega do 60 odstotkov njegove lastne teže, in tako učinkovito veže maščobo in vonje – za takojšen občutek čistoče in svežino, ki traja ves dan.

Tri različice za izjemen učinek

Novi NIVEA Fresh Revive suhi šamponi so na voljo v treh različicah – za svetle, srednje temne in temne lase – in z vonji, ki popolnoma pristajajo posameznemu tipu las.

Dišava za NIVEA Fresh Revive suhi šampon za svetle lase temelji na vonju legendarne kreme NIVEA Creme in poskrbi za dolgotrajen občutek svežine in čistosti.

Dišava za NIVEA Fresh Revive suhi šampon za srednje temno barvo las s svežimi citrusnimi notami, kančkom bergamotke in cvetličnim osrčjem vrtnice in jasmina, je preprosto zapeljiva ob vsaki uporabi.

Dišava NIVEA Fresh Revive suhega šampona za temne lase, ki združuje sveže citrusne in cvetlične note s pudrastim akordom ambre, diši toplo in obenem sveže.

Nasveti za uporabo:

° Dozo dobro pretresite, nato izdelek enakomerno razpršite po laseh ob koreninah z oddaljenosti pribl. 30 cm. Ne pršite na lase po dolžini.

° Z rokami šampon temeljito vmasirajte v lase od korenin proti konicam.

° Odvečni izdelek na koncu preprosto izčešite iz las s krtačo.

° Za še več svežine lahko učinek “kot sveže umitih” las izpopolnite še s kratkim sušenjem s sušilnikom za lase.

° NIVEA Fresh Revive suhi šampon lahko brez skrbi uporabljate tudi dva dni zapored. Najpozneje po tretji uporabi pa si morate lase umiti z vodo in šamponom.

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

TO JE 5 koristnih NASVETOV, kako dalj časa ohraniti lak na nohtih.