Če želite to poletje na plaži slediti zvezniškemu stilu, posezite po enodelnih kopalkah ali vintage modelih in volančkih, pokažite ramena in zakrijte popek. Kaj točno imamo v mislih, si oglejte na zvezdnicah, ki so letos pokazale občutno manj gole kože kot minula leta.

Eva Longoria

‘Razočarana gospdinja’ Eva Longoria je pri svojih 42. letih videti skoraj enako kot, ko je (zdaj že daljnega) leta 2004 prvič zaigrala v vlogi dobro situirane soproge s seksi mehiškim pridihom. Gabrielle Solis je s svojo očarljivostjo osvojila srca mnogih gledalcev serije po svetu, tako (glej spodaj) pa je svoje sledilce na instagramu razveselila s fotografijo v belih enodelnih kopalkah blagovne znamke OYE.

https://www.instagram.com/p/BV0BAf2AXZH/?taken-by=evalongoria&hl=en

Kendall Jenner

Čeprav so napihljive živali dobesedno preplavile instagram, Kendall Jenner v pink kopalkah v stilu šestdesetih in norim slamnatim klobučkom preprosto zažiga! Šteje komaj 21 let, pa vendar je že na Forbsovi lestvici najbolje plačanih modelov na svetu, v minulem letu je mimogrede zaslužila kar 17 milijonov dolarjev, prav tako pa je njen okus za modo že zdavnaj prerasel stil Kim Kardashian, ki mu vztrajno sledijo tudi ostale sestre.

https://www.instagram.com/p/BUeZiJyjXtS/?taken-by=kendalljenner&hl=en

Emily Ratajkowski

Uspešna manekenka in igralka je to poletje uživala v raziskovanju romantične Italije, na svojem instagram profilu pa objavila kar nekaj različnih modelov kopalk. Ni dvoma, Emily to sezono prisega na volančke, gola ramena in preproste vzorce, prav tako pa ne sme manjkati še kakšen kos lahkotnega nakita. Totally #beachvibes!

https://www.instagram.com/p/BVKc-cDFyF-/?taken-by=emrata&hl=en

Mariah Carey

Lahko bi rekli, da si je zaposlena mamica šestletnih dvojčkov ‘dala duška’, ko se je odločila, da si za kopanje v sredozemskem morju (počitnikovala je v Izraelu) obleče enodelne kopalke z živalskim vzorcem in zverinskim dekoltejem, nadene masivno verižico, uhane, zapestnice, ruto in seveda še svetleča sončna očala. No, kakor koli že, še vedno pa ji preprosto moramo reči #diva.

https://www.instagram.com/p/BV8JOAZneiM/?taken-by=mariahcarey&hl=en

Chiara Ferragni

30-letna Italijanka, ki je svetu med prvimi dokazala, da se od bloganja da živeti (in to dobro), je letošnje poletje potovala po Grčiji, Španiji, Italiji, uživala pa tudi na rajski Polineziji. Vse svoje instagram sledilce pa je z objavo čudovitih enodelnih kopalk z volančki opomnila, da je rdeča barva vedno dobra izbira, še posebej če želimo poudariti ženstvenost.

https://www.instagram.com/p/BVuo-JRDPQC/?taken-by=chiaraferragni&hl=en

Lucy Hale

Tudi 28-letnica, ki se je najstnicam (no, tudi mi smo si kdaj ogledali kakšno epizodo) po vsem svetu prikupila z vlogo Arie v uspešni seriji Pretty Little Liars to poletje stavi na kopalke z visokim pasom, za piko na i pa poskrbijo še mini razporki in razmršena figa na vrhu glave. #funky

https://www.instagram.com/p/BWBc7-blEHe/?taken-by=lucyhale&hl=en

Kim Kardashian West

Za razliko od ostalih zvezdnic se Kim Kardashian tudi letos drži pravila ‘manj je več’. Manj oblačil seveda. Ostaja zvesta klasičnim bikinkam, ki razkrivajo njene bujne obline in kar precej gole kože.

https://www.instagram.com/p/BVDJzB6lPtp/?taken-by=kimkardashian&hl=en

Chanel Iman

Skoraj ni brvi priznane modne hiše, po kateri se še ni sprehodila 26-letna Chanel Iman, sicer tudi Viktorijin angelček. Svojo čudovito postavo je letos poudarila s preprostimi nude kopalkami, ki sicer razkrivajo veliko, a hkrati delujejo zelo nosljivo. Za piko na i je dodala še nekaj nakita in nas je prepričala.

https://www.instagram.com/p/BWBpfP4h3L2/?taken-by=chaneliman&hl=en

Write A Comment