V kolikor se vam zdi, da se zadnje čase slabo počutite in vam primanjkuje energije, je priročnik Mala knjiga energijske medicine svetovno priznane zdravilke Donne Eden in njene hčere Dondi morda prav tisto, kar iščete.

Gre za preprost, lahko uporabljiv »žepni vodič« za enega najmočnejših alternativnih postopkov zdravljenja, kar jih obstaja danes. V tej knjižici, ki je pri Založbi Gnostica izšla letos, avtorica črpa iz svojih tridesetletnih izkušenj in bralcem poda preprosto bistvo energijskega zdravljenja.

Priporoča vaje, s pomočjo katerih se lahko počutite pomlajene, srecnejše, živahnejše in manj zaskrbljene. Predstavitev vsakodnevnih petminutnih vaj za obnavljanje normalnega energijskega pretoka v telesu in v nadaljevanju informacije o vajah za energijsko zdravljenje lahko pomagajo v boju proti številnim zdravstvenim stanjem, od glavobola in slabosti do nespečnosti in navadnega prehlada.

Mala knjiga energijske medicine je torej kot nalašč za vsakogar, ki ne ve, kako bi izboljšal splošno zdravje in dobro počutje, ki sta še kako potrebna za kakovostno opravljanje vsakodnevnih obveznosti in premagovanje ovir.

Cena: 19,00 €

Write A Comment