20-letna Kylie Jenner naj bi bila v skrbeh zaradi burnega odziva javnosti na njen domnevni porod.

Kylie je vse prej kot običajna dvajsetletnica. Odraščala je na očeh javnosti, danes pa je lastnica izredno priljubljene kozmetične znamke Kylie Cosmetics in mlada milijonarka. Samo na instagramu ji sledi več kot 100 milijonov ljudi in zato ni čudno, da njena domnevna nosečnost dviguje veliko prahu.

Zadnja fotografija, ki jo je Kylie objavila na instagramu, je naslovnica revije Love, ki jo je posnela njena sestra Kendall.

Lažni alarm

Tako mediji kot oboževalci pograbijo vsak namig in komaj čakajo, da bo zvezdnica bodisi potrdila nosečnost bodisi naznalila, da je že rodila. Lažni alarm pa je v petek sprožila uporabnica tviterja Ellise Hiltron, katere sestra dela v porodnišnici, v kateri sta rodili tudi Kourtney in Kim. Ellisa je objavila sporočilo svoje sestre, da Kylie Jenner ravnokar rojeva v njihovi bolnišnici.

https://twitter.com/ElliseHilton/status/951935291253772288

Oboževalci so zatem ponoreli in Kylie naj bi bila zaradi burnega odziva prestrašena. Vir iz njene bližine je za Hollywood Life povedal: “Poskuša se izogniti gledanju novic, a v petek jim ni mogla ubežati. Telefon ji je namreč zvonil v eno. Po eni strani se ji lažne novice zdijo celo zabavne, a tokrat ne. Upa, da se bo vse skupaj umirilo, ko bo dojenček dejansko prijokal na svet, sicer se bo morala neprestano zadrževati v hiši.” Slednje počne že kar nekaj časa, natančneje več mesecev, kljub temu pa ni osamljena. Neprestano jo namreč obiskujejo prijatelji, skoraj vsak vikend pa naj bi se stiskala tudi s svojim fantom Travisom Scottom, čeprav se je v Hollywoodu kar nekaj časa šušljalo, da v njuni zvezi škripa.

Medtem ko se Kylie drži zase, pa želi Kourtney Kardashian zrušiti internet z golo fotografijo. Oglej si jo TUKAJ!

Te zanima, koliko KarJennerjevi zaslužijo s snemanjem KUWTK? Preveri TUKAJ!