Gosti in mehki. Svilnati in sijoči. Močni in zdravi. Mar si ne želimo, da bi bili naši lasje prav takšni? Melvita predstalja svoj najnovejši izdelek, dvofazni sprej, v katerega se bodo vaši lasje preprosto zaljubili.

Melvita s ponosom predstavlja strokovni dvofazni sprej za sijoče in gladke lase, ki poškodovanim lasem v samo enem preprostem koraku povrne  sijaj. Če so vaši lasje utrujeni, pod stresom oziroma izpostavljeni soncu, onesnaženju, morskim  valovom ali trdi vodi, jim bo ta izdelek priskočil na pomoč. Razkošno ekološko indigovo olje  pomaga nahraniti in poživiti lase, ekološka metina vodica pa jih okrepi, poživi in naredi lahkotnejše.  Najsi gre za drobne kodre, kratko pričesko ali pa dolge valovite lase, Melvitin ‘koktajl’ je primeren za vse vrste las. 

Ekološki indigo, ki ga uporablja Melvita, gojijo in žanjejo člani društva Couleurs végétales de  Provence na izjemnem vrtu gradu Lauris v južni Franciji, ki je pridobil oznako Jardin Remarquable  (»izjemni vrt«). Melvita je navdih poiskala v tradicionalnih tehnikah ekstrakcije in razvila »zelenin in nežen« postopek ekstrakcije, ki ustreza Ecocertovim standardom. Ta patentirani postopek  ne vključuje uporabe kemičnih topil, aditivov in konzervansov.

Ekološki Strokovni dvofazni sprej za sijoče in gladke lase odlikuje dvofazna formula, bogata s hranilnim indigovim oljem in osvežilno metino vodico, ki polepša lase, tudi poškodovane. Aromatična mešanica (pačuli, vrtnica, cvetovi pomarančevca in lovor) lase odišavi z nežno, lahkotno dišavo, las pa ne obteži.

Za KREPKEJŠE  in LAHKOTNEJŠE lase so tukaj le najboljše sestavine 

  • Ekološko indigovo olje, bogato z maščobnimi kislinami omega-3 in omega-6, nahrani lasna vlakna od korenin do konic ter ublaži morebitne občutke zategovanja ali neugodja na lasišču,
  • Izvleček iz peščenega ovsa, bogat s polisaharidi in aminokislinami, pomaga zapreti razprte luske v kutikuli na poškodovanih laseh,
  • Ekološka metina vodica* pomaga okrepiti vezi med luskami v kutikuli za gladkejša lasna vlakna in svež sijaj las. 

Melvita v kolekciji predstavlja še OLJE ter ŠAMPON in BALZAM! Več o celotni kolekciji pa si lahko ogledate v spletni trgovini.

Kolekcija je na voljo v Maxiju, Nami in Mullerju!

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Poznate iyengar jogo?