Nova, omejena izdaja CATRICE Beautiful.You. postavlja v ospredje lepoto – vendar ne gre za ideale, temveč za izražanje sebe v vsej svoji lepoti, polni veselja in zabave. Njigov slogan te kolekcije je navdihujoč in bi se ga morali zavedati vsak dan: Lepo je vse, kar čutiš, da je lepo. Ker si lepa v vseh pogledih.

Vsestranski izdelki v CATRICE Beautiful.You. omejeni kolekciji so ravno to, kar potrebujete:
Paleta senčil za oči z 12 edinstvenimi odtenki, rdečilo Cream-To-Powder v dveh barvah, Plumping Lip Gloss v treh različicah ter svetla in vesela sponka za lase.
Bodi lepa. Bodi ti.

Rdečilo Cream-To-Powder je na voljo v dveh edinstvenih barvah in ustvari naraven, mat in prosojen zaključek. Kremna tekstura se ob stiku s kožo spremeni v puder in se praktično stopi s kožo. Rdečilo se zlahka zabriše in ima nadgradljivo prekrivnost.

Rdečilo ima tudi ogledalce, da se lahko vselej opomnite, da ste lepe. 

Plumping glos za ustnice je obvezen pripomoček za videz, ki poudari individualno naravno lepoto. Breztežna tekstura z intenzivnimi barvami in sijočim zaključkom vsebuje bleščeče delce, ki dajejo ustnicam učinek polnitve.

Glos je na voljo v treh barvah: rdeči, roza in oranžni. 

V paleti senčil za oči je 12 usklajenih barv: svetli do temni, zlati, roza, rdeči in rjavi odtenki omogočajo široko paleto kombinacij z različnimi zaključki zahvaljujoč mat do svetlečim učinkom.

Pozdravljamo papirnato embalažo, ki vsaj malo pripomore k zmanjševanju plastike pri uporabi.