BANG BOOM BROW!

Profesionalna oprema v CATRICE omejeni kolekciji BANG BOOM BROW ustvarja polne obrvi z največo obstojnostjo, ki traja od vašega dnevnega do nočnega življenja. Brow Fix Soap Stylist je zdaj na voljo v šestih različnih odtenkih – popolna kombinacija za vsako barvo obrvi, vključno s takojšnjim učinkom
dviganja. Za še več vau trenutkov v novem letu poskrbita krtačka za dviganje obrvi in sprej za fiksiranje obraza in obrvi, ki zagotavljata dolgotrajno goste in košate obrvi!

SPREJ ZA UTRDITEV OBRVI IN LIČIL

Brezhiben make-up, mat in na mestu: z utrditvenim sprejem za obraz & obrvi, je
to vse kar potrebuješ, da bodo tvoja ličila obstojna. Zahvaljujoč zelenemu
čaju, ki ga vsebuje, je matirajoč sprej prijeten na koži in ohranja popolno oblikovane obrvi skozi ves dan.

BROW FIX MILO ZA UREJANJE OBRVI

Poiščite svojo popolno kombinacijo: spodbujevalec oblikovanja za fine, blond lase ali program za oblikovanje polnih temnih obrvi – s šestimi odtenki bo vsak tip obrvi zagotovo našel pravo barvo. Učinek dvigovanja pomaga v nekaj sekundah ustvariti močne obrvi z dolgotrajnim volumnom!

DUO BROW LIFT BRUSH

V formi! Duo krtačka za obrvi daje obrvem popolno obliko, ki se ujema z obliko vašega obraza. Profesionalna dvojna ščetka z visokokakovostnimi sintetičnimi ščetinami ponuja dvakrat večjo pomoč: obrvi počešite navzgor s krtačko, jih postavite v idealen položaj in jih nato postavite na svoje mesto z ovalnim čopičem. Polna gostota za edinstvene trenutke.