Štirje najbolj priljubljeni odtenki uspešnice CATRICE  HD Tekočega pudra se lepotnim policam pridružujejo v praktični mini velikosti. Omejena kolekcija HD Tekoči puder Mini velikost se zagotovo prilega vsaki torbici in je idealna za potovanja ali za popravke na poti.

Tudi del omejene kolekcije: Štirje najljubši odtenki v standardni velikosti. Tako so ljubiteljice lepote popolnoma opremljene za soočanje z vsakodnevnimi situacijami s svojo najljubšo podlago-mini ali veliko.

MINI HD TEKOČI PUDER

Puder na poti: Včasih ne potrebujete svojega najljubšega ličila v standardni velikosti! Tu pride v poštev praktična mini različica priljubljene tekoče podlage HD Liquid Coverage Foundation CATRICE: štirje najbolje prodajani odtenki iz standardne palete so na voljo kot mini velikost z 10 ml v omejeni izdaji. Veganska podlaga s svojo ultra lahkotno tekočo teksturo zagotavlja visoko, vendar naravno prekrivnost – do 24 ur. Idealno za na pot!

HD TEKOČI PUDER

Učinek druge kože: HD tekoči puder nudi občutek druge kože in zagotavlja brezhibno polt! Ultra lahka tekoča tekstura odlično prekriva pomanjkljivosti in matira kožo. Dolgotrajna formula zagotavlja naraven videz, ki traja ves dan. Kolekcija slavi štiri najbolj priljubljene odtenke iz standardne palete, ki jih bodo ljubiteljice tekoče podlage po izteku omejene kolekcije še vedno lahko našle na lepotnih policah v standardni velikosti.