V prazničnem času bo radostne in nasmejane trenutke tudi letos mogoče deliti z Nasmeškotkom, dobrodelnim piškotkom, ki že četrto leto zapored riše nasmehe otrokom v stiski pod okriljem programa Botrstvo v Sloveniji. Letos Nasmeškotek ponuja možnost osebnega posvetila, zbrana sredstva pa bodo pri podjetju HOFER namenili dijakom iz socialno šibkih družin za kritje oskrbnin v dijaških domovih. V trgovinah HOFER je Nasmeškotek po ceni 1 evro mogoče kupiti vse do konca decembra oziroma do razprodaje zalog.

Vse do konca decembra oziroma do razprodaje zalog bo v trgovinah HOFER po ceni 1 evro mogoče kupiti čarobne piškotke – Nasmeškotke. Ti niso le dobrodelni, temveč tudi slastni, letos pa z možnostjo osebnega posvetila na okolju prijazni embalaži še bolj osebni. Tudi letos nastajajo v ustvarjalnici družinskih dobrot z več kot 25-letno tradicijo, dolgoletnem HOFERjevem dobavitelju – družinski keksarni Delakorda.

Nasmeškotek je dobrodelni piškotek, ki ima čarobno moč, da pričara nasmeh na obraz tistemu, ki ga podari, tistemu, ki ga prejme, še posebej pa mladostnikom v stiski pod okriljem programa Botrstvo v Sloveniji.

Letos je Nasmeškotek še bolj poseben, saj mu je možno dodati poimensko posvetilo in ga tako svojim bližjim pokloniti še na bolj oseben način. Poseben pa je tudi letošnji ambasador Nasmeškotkov Peter Poles, ki z veseljem deli nasmehe tako v zasebnem kot poklicnem življenju in pravi: »Veseli me, da lahko letos delim nasmehe skupaj z Nasmeškotkom. Zbrana sredstva pa bodo gotovo zarisala nasmehe tako na obraze dijakov iz socialno šibkih družin programa Botrstvo kot tudi tistih, ki jih imate najraje, zato res hvala za vaš prispevek in podporo.«

Nasmeškotek so pri podjetju HOFER prvič predstavili leta 2017 v okviru lastne iniciative Danes za jutri, od takrat pa so s projektom zbrali že več kot 41.000 evrov. Tokratna zbrana sredstva od prodaje bodo namenjena dijakom iz socialno šibkih družin programa Botrstvo. Sredstva bodo pomagala pri kritju oskrbnin v dijaških domovih ter tako dijakom olajšala dostop do želene izobrazbe in jim omogočila lepšo prihodnost.

Z nasmehom drugim ljudem podarimo darilo zdravja, upanja ter svetlobe.

Več o dobrodelnem projektu Nasmeškotek najdete na hofer.si/nasmeskotek.

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

DIY: Doma si pričarajte odličen vonj po jeseni