MASS na modnem brunchu postregel z novimi trendi

Kakšno trendi obutev bomo nosili to jesen in zimo, je ta teden razkril MASS.

Mass je gostom serviral največje trende sezone.

V svoji največji trgovini v Ljubljanskem BTC-ju je namreč predstavnikom medijev in ljubiteljem mode predstavil novo kolekcijo obutve in svojo obogateno ponudbo blagovnih znamk. Na modnem brunchu je Mass postregel nepogrešljive trende sezone, v glavni vlogi zgodbe pa so blesteli čevlji, ki jih to sezono mora imeti v omari vsak modni navdušenec. Med njimi so nepogrešljive ‘grde’ superge, nagubani gležnjarji in škornji s trikotno ali široko peto v obliki ozkega pravokotnika, masivni bulerji na debelem podplatu in škornji v raznih tekstilnih materialih in vzorcih. Izstopajo karo vzorci, živalski potiski in sijoč lakast material, med barvami pa so najbolj opazne bela, vinska rdeča, rjava in drugi odtenki jeseni.

Med barvami bodo to modno sezono izstopale bela, vinsko rdeča, rjava in drugi odtenki jeseni.

Nad novo modno kolekcijo so bile fascinirane številne modne urednice, novinarke, blogerke in znane Slovenke,  ki so si za trendi sopotnika te sezone izbrale svoj najljubši par.

Nova ponudba modne obutve je navdušila tudi Tejo Perjet (Cool mamacito).

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

V Europarku se je odprla nova trgovina s svetovno znanimi blagovnimi znamkami. Vanjo lahko pokukaš TUKAJ!

Naroči se na e-novice

S prijavo soglašate, da vam enkrat mesečno pošljemo VIBE 24/7 e-novice. Vaših podatkov ne bomo delili s tretjimi osebami.