Čedalje toplejši dnevi nas vabijo, da poskrbimo za svoje telo in dobro počutje. Ne glede na to, ali ste ljubiteljice teka, pohodništva ali pa boste kondicijo pridobivali s tekom, so se pri Deichmannu okrepili s pestrim izborom najudobnejše obutve vodilnih svetovnih znamk, združenih pod imenom Unique & United.

Nova aktivna kolekcija Unique & United z vrhunskimi in svetovno priznanimi športnimi znamkami adidas, Puma, Nike, Fila in ostalimi vam tokrat predstavlja kakovostne modele, ki se vam bodo tako usedli v srce, da boste vsak trenutek želeli ostati v njih. Rožnati odtenki, ki so kot nalašč za dolge sončne sprehode ali večerni tek, pa vas bodo še dodatno motivirali pri vaših športnih podvigih.

Priznajmo si, zlasti dekleta tudi pri treningu želimo videti kar se da usklajeno in lepo! Z Deichmann aktivno kolekcijo to pomlad ne boste samo aktivni, temveč tudi nadvse trendi! Vsestranske superge v najrazličnejših barvah in modelih so zato primerne tudi za vsakodnevne priložnosti. Čudoviti športni obutvi pa se bo brez dvoma podal še ujemajoč nahrbtnik ali športna torba, v katero lahko spravite vse, kar potrebujete za izvrsten aktiven pomladni dan!

Pri Deichmannu pa niso pozabili niti na tiste, ki želite pomlad preživljati malce višje in se spogledujete z idejo planinarjenja ali brezskrbnih pohajanj na bližnji hrib. Vsekakor si morate priskrbeti obutev, ki vas bo ustrezno podprla in bo hkrati tudi dovolj vzdržljiva. Pri tem so treking čevlji zanesljivo prava izbira!