Nasveti za najboljšo službeno garderobo

Poslovno okolje resda zahteva določeni stil oblačenja, vendar lahko z drobnimi dodatki razbijete monotonost in konservativnost ter izrazite osebni slog.

Foto: Zara

En kos nakita

Ko pride do nakita, ne pretiravajte. Manj je več, a tisti en kos, ki si ga boste nadeli, je lahko nekaj posebnega, saj izraža vaš osebni stil in vašo modno opravo popelje na drugo raven. Predstavljajte si spodnjo ogrlico na črnem puliju ali beli srajci … Ni slabo, kajne?

Ogrlica Zara

Poudarite postavo

S tem seveda ne mislimo, da nosite prekratka krila in globok dekolte, temveč oblecite oblačila, ki so vam prav – ne premajhna, pri čemer je vse preveč transparentno, in ne prevelika, da se kopljete v njih. Barvno in stilsko naj se ujemajo z vašo postavo, osebnim slogom in leti.

Obleka Zara

Nasvet plus: Če vam je zjutraj težko kombinirati prave kose, izberite obleko. Z oblačilom v enem kosu se boste izognili zadregi sestavljanja popolnega stajlinga; zraven izberete samo šal, kos nakita in že ste pripravljeni za odhod.

Petke

Če delate v strogem poslovnem okolju, skorajda ne bo šlo brez čevljev s petami, kajti te dodajo ženski pridih moči, nadzora in poveča njeno samozavest. Kljub temu izberite takšne, v katerih boste lahko ves dan tekali naokrog. S klasičnim črnim salonarjem z do petcentimetrsko peto ne morete zgrešiti, v hladnejših mesecih pa so TOP izbira tudi elegantni črni gležnjarji z nizko polno peto.

Gležnjarji Zara

Modni dodatki

V beli srajci in sivem kostimu ste samo eden izmed številnih zaposlenih. Popestrite varer, a včasih dolgočasen stajling s pisanimi modnimi dodatki. Teh naj ne bo veliko, le kakšen kos, ki bo pritegnil pozornost – npr. pisane zapestnice, rutka, dizajnerska broška …

Ruta Zara

Torba

Tudi torba je lahko modni kos, ki pove veliko o vas. Naj bo klasično elegantna in umirjena, v nevtralnih barvah, toda drugačnem dizajnu ali v živahni barvi, ki razbije temačni pridih oblačil. Pazite le, da je udobna za nošnjo in dovolj velika, da lahko vanjo spravite vse, kar potrebujete čez dan.

Usnjena torba Zara

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

Naroči se na e-novice

S prijavo soglašate, da vam enkrat mesečno pošljemo VIBE 24/7 e-novice. Vaših podatkov ne bomo delili s tretjimi osebami.