Se nenehno mučite z različnimi dietami, magičnimi napitki in kapsulami, ki vam obljubljajo izgubo telesne teže?

Hujšajte le, če si to želite, ne zato, ker morate!

Ne ozirajte se na zbadljivke

Zunanji videz in manekenska postava nista najpomembnejša v življenju. Osebne lastnosti in dejanja so stvari, ki štejejo. Ljudje, ki sodijo druge samo po zunanjem videzu, so sami šibke osebe. Tudi partnerja si ne izberete zato, da ga razkazujete, ampak je on prava izbira zaradi tega, ker vam ustreza kot oseba.

Telovadite – po svoje!

Ne pustite se siliti v različne oblike telovadbe, če vam ni do njih. Izberite, kar vam ustreza. Telovadba naj postane del vašega vsakdana zaradi gibanja, dobrega počutja in zdravja, ne zato, da trpite.

Niso vse vitke ženske srečne

Pomembno je, da ste zadovoljni sami s seboj in da zaradi telesne teže niste nesrečni. Velikokrat se zgodi, da so vitke ženske preveč obremenjene s hrano in štetjem zaužitih kalorij. Jejte zdravo in s polnim tekom, a v mejah normale.

Bodite zadovoljni in samozavestni

Manj obremenjene so ženske, ki se v svoji koži dobro počutijo. Iz njih sijeta samozaupanje in strast in pravi moški imajo raje samozavestne in zadovoljne ženske. Bodite takšni tudi vi. Življenje je eno samo in si ga naredite lepo, pa čeprav s kakšnim kilogramom več.

 

TUKAJ preverite še, kako že danes zaživeti boljše življenje!