Kylie Jenner je 1. februarja postala mamica deklici, ki jo je poimenovala Stormi, kmalu zatem pa predstavila svojo najnovejšo kolekcijo ličil, ki naj bi jo ustvarjala skozi celotno nosečnost.

Foto: @kyliejenner, instagram

Da se nova kolekcija imenuje Weather, njena hči pa Stormi (Storm=vihar), seveda ni naključje, zato najmlajši članici družine Kardashian-Jenner mnogi očitajo, da svojo nekaj tednov staro hči že izkorišča v promocijske namene. Kakor koli že, premoženje Kylie Jenner je po poročanju medija Daily Mail Online ocenjeno že na 50 milijonov dolarjev, Kylie pa je bila tudi najmlajša oseba, ki se ji je uspelo uvrstiti na Forbsovo lestvico 100 zvezdnikov, ki največ zaslužijo.

https://www.instagram.com/p/Bfwax50lavr/?taken-by=kyliejenner

Zvezdnica resničnostnega šova KUWTK pa milijone včečkov nabira tudi na socialnih omrežjih, kjer je s prvo objavo Stormi zbrala največ ‘srčkov’ v zgodovni instagrama, včeraj pa je objavila še dve fotografiji, na katerih pestuje svojo hči.

https://www.instagram.com/p/BfzEfy-lK1N/?taken-by=kyliejenner

Stormi je namreč praznovala svoj prvi mesec, pod fotografijama pa se je nabralo že skoraj 9 milijonov všečkov in to v samo 10 urah.

Foto: @kyliejenner, instagram

 

TUKAJ preveri še, zakaj je raper Tyga prepričan, da je oče otroka v resnici on.