Priljubljena modna znamka Guess je v preteklosti sodelovala s številnimi znanimi lepoticami, njihov novi obraz pa je postala 48-letna pevka in igralka Jennifer Lopez.

Ta čast je v preteklosti že pripadla Drew Barrymore, Claudii Schiffer, Anni Nicole Smith, Adriani Lima, Paris Hilton in Kate Upton, letos pa se je Paul Marciano odločil, da želi sodelovati z latino divo Jennifer Lopez.

https://www.instagram.com/p/Bd8Gv1vlVXA/?hl=en&taken-by=guess

J. Lo je postala nov obraz pomladne kampanje in ob tem povedala: “Ko me je Marciano poklical in vprašal, ali bi želela postati novo Guess dekle, sem bila navdušena. Zelo vznemerljivo je biti del takšne ikonične znamke, ki jo obožujem že vse od svojih najstniških let.”

 

Priljubljena pevka, katere premoženje je bilo že 2014 ocenjeno na 320 milijonov dolarjev, se pri svojih poznih štiridesetih v svoji koži počuti več kot odlično. Letos bo kar 2 vlogi odigrala tudi v priljubljeni seriji Will and Grace, z igralci katere so posneli tudi ta simpatičen selfie. ⤵️⤵️

https://www.instagram.com/p/BdzAUdtFCDP/?hl=en&taken-by=jlo

J. Lo je nedvomno med tistimi, ki izredno dobro skrivajo svoja leta. TUKAJ si oglej še ostale zvezdnice, ki pri svojih petdesetih ali šestdesetih izgledajo vsaj 10 let mlajše.