Družina Kardashian-West se je tudi uradno povečala!

North in Saint West (na fotografiji) sta se razveselila sestrice (Foto: @kimkardashian, instagram).

Kim Kardashian je danes preko svoje aplikacije sporočila, da sta se s soprogom Kanye Westom razveselila hčerke, ki sta jo dobila s pomočjo nadomestne mame. Njuna hči se je rodila v ponedeljek, 15. januarja, Kim pa je svojim oboževalcem sporočila:

“S Kanyem z veseljem naznanjava prihod najine zdrave in čudovite dojenčice. Izredno sva hvaležna nadomestni mami, ki je uresničila najine sanje z najlepšim darilom, ki bi nama ga lahko kdor koli podaril in tudi čudovitim zdravnikom ter sestram za posebno nego in pozornost. North in Saint sta navdušena nad prihodom mlajše sestrice.”

View this post on Instagram

Date night

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Da se je priljubljen par, poznan kot ‘Kimye’, odločil za tretjega otroka, smo izvedeli že septembra, da nadomesta mama pričakuje punčko, pa je Kim izdala v oddaji Ellen DeGeneres pred približno dvema mesecema.

View this post on Instagram

Yeezy Wave Runner 700 🌊

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Mesec dni nazaj je svojo nosečnost potrdila tudi Khloe Kardashian, še vedno pa ni točno znano, kaj se dogaja z domnevno nosečo Kylie Jenner, ki se je umaknila iz javnosti.

Ali veš, koliko člani družine Kardashian-Jenner zaslužijo s snemanjem resničnostne serije Keeping up with the Kardashians? Preveri TUKAJ!