Knjiga ‘Reševanje jeter’, je ena tistih, ki jo je potrebno imeti v domači knjižnici. Zdravstveni priročnik, ki vam ponuja nasvete ter vam predstavi jetra na način, da jim boste še lep čas hvaležni za vse stvari, ki jih počnejo. Za odpravo ekcema, luskavice, sladkorne bolezni ali vnetega grla, vse se prične z jetri!

Knjižna novost pri založbi Primus je knjiga ‘Medicinski medij: Reševanje jeter’, ki nastala izpod peresa Anthony-ja William-a. Avtor uspešnice o kroničnih in skrivnostnih boleznih, ima sposobnost pogovarjanja z duhom na višji ravni, ki mu posreduje izjemno natančne zdravstvene informacije, ki so pogosto daleč pred svojim časom. Anthony ima dar, s katerim lahko prebere stanje ljudi in jim pomaga na poti do vrnitve zdravja. V vlogi medicinskega medija je natančen in uspešen.

Sedaj pomaga vsem, ki imajo težave z jetri ali z enim izmed simptomov, ekcem, luskavica, sladkorna bolezen, vneto grlo, akne, putika, napihnjenost, žolčne kamne, stres nadledvičnih žlez, utrujenost, zamaščenost jeter, težave s telesno težo, prerast bakterij v tankem črevesu ali avtoimunske bolezni.

Knjiga ponuja številne nasvete o tem, kaj natančno potrebujejo vaša jetra, da bi se pozdravila in opravljaja naloge, ki rešujejo življenje. Na koncu knjige boste hvaležni za svoja jetra, ki jim boste, s pravilnim delovanjem omogočili boljšo aktivnost. V knjigi najdete tudi posebno poglavje o reševanju jeter, ob pomoči katerega lahko vsakdo zavaruje jetra in obnovi optimalno delovanje tega organa.

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Ste že slišali za knjižne škatle?