S pravnimi problemi se soočamo vsi – tako posamezniki kot tudi podjetja; tako tisti na začetku svoje poslovne poti kot tudi prekaljeni stari mački. Posameznik ima v povprečju pravni problem na vsaki dve leti, vendar je le manj kot tretjina takšnih problemov deležna ustrezne pravne pomoči. Da bi se pravim težavam lahko izognili oziroma bi jih rešili uspešneje, hitreje in z nižjimi stroški, so v podjetju IURALLpripravili brezplačni Priročnik za izbiro ustrezne pravne pomoči.

Priročnik vsebuje nasvete, kaj storiti, ko naletimo na pravni problem, kako poiskati ustrezno pravno pomoč, kako izbrati najprimernejšega odvetnika za svoj problem, v katerih primerih odvetnika sploh potrebujemo ter na kaj moramo biti pozorni pri takšnem sodelovanju. »Marsikdo med nami je že kdaj prijatelju posodil denar. In verjamem, da se je komu tudi že zgodilo, da posojila ni prejel nazaj. V takšnih primerih si vsak želi vedeti, kako naj postopa, da ne ostane brez svojega denarja. To je le eden od pravnih primerov, s katerimi se pogosto soočamo. Ker je običajno zelo pomembno, da z reševanjem problema začnemo hitro, predvsem pa pravilno, smo pripravili priročnik, s katerim želimo posameznikom olajšati stresne situacije,« je povedal Primož Rojac, ustanovitelj in direktor platforme IURALL.

Kaj je IURALL?

IURALL je spletna platforma, ki posameznikom in podjetjem omogoča hitro in enostavno iskanje ter najem pravne pomoči, ki je v skladu z njihovimi potrebami in željami. Ideja platforme je ponuditi varen prostor, kjer lahko uporabniki hitro ugotovijo, kdaj bi jim koristila pravna pomoč, izberejo najbolj primernega ponudnika pravnih storitev (bodisi odvetnika bodisi svetovalca druge vrste ali celo spletno pravno pomoč) ter dobijo podporo na poti do uspešne rešitve njihovega pravnega problema. Začetek postopka je enostaven, preko spletnega obrazca in brez čakanja na sestanek.

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

3 razlogi zakaj je težje (za)spati kot odrasel človek