Poletje je tukaj, z njim pa sončni dnevi, ki nam dovolijo več igrivosti in sproščenosti. Dolgi dnevi na prostem pa so še lepši v udobni obutvi Crocs, kultni znamki najbolj udobne obutve na svetu, ki to poletje navdušuje z novimi trendi modeli.

Dolge poletne dni velikokrat preživimo zunaj, s poletno obutvijo hodimo po skalah, do morja, v jezero, po kampu, po bazenu,… zato je pomembno, da je poletna obutev čimbolj udobna! Obutev Crocs LiteRide je bila ustvarjena z mislijo na hiter življenjski tempo in tako združuje inovativno tehnologijo in moden videz. Odlikuje jo inovativen in revolucionarni penast material LiteRide, ki je peresno lahek, mehak in prožen ter zato vašim nogam nudi prijetno mešanico podpore in fleksibilne mehkobe, ki se popolna prilagodi vašemu stopalu.

 

Nova kolekcija Crocs je na voljo v trgovinah Crocs Supernova in Crocs CityPark Ljubljana ter na wellbie.si.

V čudovitih barvnih kombinacijah s trendovskim videzom, navdušuje tudi igralka, aktivistka in sedaj tudi ambasadorka kampanje ‘Come as you are’, Priyanka Chopra Jonas. Sama se je zaljubila v Crocs udobje in obožuje novo kolekcijo Crocs LiteRide, ki ji nudi udobje na vsakem koraku. Prav tako pa lahko svojo osebnost nadgradi z zabavnimi in personaliziranimi priponkami za obutev Jibbitz.

 

Prav vsak najde nekaj zase v novi kolekciji LiteRide, od kultnega cokla, natikačev, do trendovskih sandalov. Vse pa združuje odličen podplat, ki spremeni vsak sprehod v hojo po oblakih.

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Vam pakiranje kovčka povzroča preglavice?