Na POP TV prihaja nova resničnostna serija, ki je v tujini že lep čas izjemno priljubljena. Sanjski moški, ki se mu v ameriški različici reče The Bachelor, ima preko Atlantika že 24 sezon. Od leta 2002, ko so predvajali prvo sezono, so posneli že več kot 250 epizod. In sedaj se začenja tudi pri nas, prijave so že odprte!

Si želite spoznati svojo sorodno dušo? Sanjskega moškega, ki je lep, uspešen, pameten in še
romantičen? Oh, vse to so našli na POP TV v njihovem sanjskem moškem, za katerega se lahko borite tudi ve.

Na POP TV so odprte prijave za enega najbolj priljubljenih resničnostnih šovov na svetu – Sanjski moški! Prijavite lahko sebe ali svojo najboljšo prijateljico ali pa katero od znank, ki še vedno iščejo svojo ljubezen! Prijavljena dekleta se bodo nato borila za naklonjenost in ljubezen sanjskega moškega. Kdo je, zaenkrat še ostaja skrivnost!

V ljubezenskem šovu bodo sanjskega moškega in njegove izbranke popeljali na najbolj romantične lokacije na še nevidenih kotičkih Sloveniji, pripravljeni pa bodo tudi nepozabni zmenki.

Ste pravi za sanjskega moškega?

Iščejo se dekleta, ženske oz. dame, ki so starejša od 18 let, zgornje omejitve pa ne postavljajo, saj je ljubezen pogosto slepa za leta. Prijavnica za sodelovnaje v oddaji je odprta za vse samske ženske, ki imajo rade aktiven način življenja, rade spoznavajo nove stvari, so vedoželjne, a hkrati nepoboljšljivo romantične. Kanček adrenalina je vedno koristen, saj vas bo sanjski moški popeljal tudi na adrenalinske avanture.

Imate v omari najljubšo večerno obleko, ki še ni doživela svoje premiere? Prijavite se, saj romantičnih večerov ne bo manjkalo.

Prijavite se lahko že danes! 

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Da med krompirjevimi počitnicami ne bo dolgčas!