Ko razmišljate o barvah jeseni, se verjetno zadržite pri črni, temno rjavi, bež, beli in temno rdeči. Takšne barve ponavadi tudi nanašate na svoje nohte, a letos so v trendu bolj vpadljive barve (čeprav tudi črna ne manjka, seveda!). Odkrijte vrhunske jesenske barve nohtov, ki bodo vašo manikiro dvignile na povsem novo raven.

KREMNO MODRA

V zadnjih nekaj jesensko-zimskih sezonah, bi lahko rekli, da je modra postala nova črna. In trendi razkrivajo, da tudi ta jesen ni nobena izjema. Poskusite s svetlo modro barvo, ki vas spominja na čudovito poletno nebo brez oblačka, preden se popolnoma potopite v temne barve (vsi vemo, da je to neizbežno!).

GLOBOKA MODRO-ZELENA (TEAL)

Lahko bi ji rekli tudi kraljevska barva, saj je bila opažena na nohtin vojvodinje Meghan Markle. Od kraljestva egiptovskih faraonov do Aztekov, kraljevska modro-zelena je že od nekdaj iskana barva in sedaj odlična izbira barve za osvežitev nohotv v teh sezoni.

SVETLO SIVA

Najbolj popularna barva te jeseni je ledena, izprana siva barva. Odločite se za mat učinek, ki bo dodal eleganten dodatek k vaši manikiri. Vaši sivi nohti bodo definitivno videti izjemno elegantno in bo delovala manj strogo, kot če bi nohte namazali s temno sivo.

BLEŠČICE

To jesen se potresite z bleščicami, da si popestrite nohte! Na izbiro imate vse barvne odtenke, odločite se med bolj kožnimi odtenki, ali pa črni dodajte nekaj zlate. Vaši nohti bodo definitivno v ospredju!

ROKERSKA ČRNINA

Črna barvna na nohtih je zadnja leta postala nekaj normalnega in ni več rezervirana za poslušalce metal glasbe ali rokerje. Dandanes velja za elegantno barvo, ki bo vaše nohte naredila elegantne. Tokrat poskusite z nekaj globine in manikiri dodajte nekaj okraskov, da jo naredite bolj rokersko!